NYX Face Awards Inzending 2017
Vorig jaar deed ik mee aan de allereerste NYX Face Awards van Nederland. Helaas ging ik niet door naar de volgende ronde, maar dit jaar waag ik weer eens een gokje. Ik laat je in dit artikel mijn inzending voor de NYX Face Awards van 2017 zien.

De NYX Face Awards is eigenlijk een wedstrijd waarbij je kans maakt op de titel “Beauty Vlogger van het jaar”. Daarnaast win je bij de eerste prijs ook nog een reis naar Los Angeles om de grote Amerikaanse finale van de NYX Professional Makeup Face Awards bij te wonen, €5000,- en een NYX pakket t.w.v. €500,-. Om mee te doen moet je zelf een make-up look maken en deze insturen. Daarna maak je kans om door te gaan naar de volgende ronde en om zo verder te komen in de wedstrijd. In totaal zijn er drie verschillende rondes.

Vorig jaar stuurde ik een Mermaid Inspired Make-up look in. Dit jaar ben ik voor een Pixel Make-up look gegaan. Een look die geïnspireerd is op pixelart. Hierbij heb ik geprobeerd de vormen in mijn gezicht om te zetten naar Pixels. Het is een hele andere manier om met make-up om te gaan, maar dat vond ik juist zo leuk om te doen. Het is heel wat anders, maar hopelijk uniek en mooi genoeg om naar de volgende ronde te mogen gaan. In totaal ben ik 2,5 uur bezig geweest met deze complete look. Iets wat ik zelf niet had verwacht, omdat het er eigenlijk zo makkelijk uitziet.


In de video hierboven leg ik uit hoe ik deze look heb gemaakt, maar nu is het nog even een klein weekje duimen voor mij. 4 april maakt NYX de deelnemers bekend die door zijn naar de volgende ronde.