Glossybox februari 2012

Hij is er eindelijk weer. De Glossybox van februari.Dit is mijn 2e Glossybox en ik ben er heel blij mee. Gister avond kreeg ik dan eindelijk mijn glossybox en ik pakte hem direct uit.

Toen ik keek naar de producten was ik een beetje teleurgesteld want dit waren niet echt producten die mij interesseerde. Toen ik ze later wat beter bekeek, vond ik het eigenlijk toch wel leuk! In dit artikel laat ik jullie zien wat er in mijn Glossybox zat.

Voor de mensen die nog niet weten wat een Glossybox is, zal ik het even uitleggen.De Glossybox is een leuk doosje met 5 luxe miniaturen erin. Het is een maand abonnement, maar je zit er niet aan vast. Je kan ook gewoon 1 Glossybox kopen. De Glossybox kost €10,- per maand exclusief €2,50 verzendkosten.Het dus wel een gokje of je de inhoud leuk gaat vinden, maar als je van beauty houd, vind je meestal altijd wel iets leuks in de Glossybox. Met sommige producten heb je €12,50 direct alweer terug verdiend. Dus eigenlijk is het een superdeal.

Het doosje ziet er elke maand hetzelfde uit, ookal kan de kleur wel verschillend zijn. Het doosje is heel erg stevig en heel erg mooi. Ik gebruik hem zelf om sommige make-up spullen in te bewaren, super handig dus!

Vorige maand was de Glossybox knal roze. Dit keer is het weer een zacht roze kleur. Zoals ook op het kaartje staat is dit weer een ‘Golden Oldie’.

Toen ik hem openmaakte was dit wat ik zag. Ik vind het er nog steeds heel mooi en luxe uitzien.

Toen ik hem verder openmaakte, zag ik dit.

Op de achterkant staan alle producten uitgeschreven met een uitleg en hoe duur de ‘Full size’ is.

Het allereerste wat me opviel was deze eyeliner. Het was een opvallende kleur in al die zwarte snippers.

. Dit is het ‘Eyeko Londen Skinny Eyeliner’Zoals je ziet is het potlood erg lang. Dit hebben ze expres gedaan. Als het potlood bijna op is, kun je bij het zilveren stukje vasthouden, zodat je het laatste stukje potlood ook nog kunt gebruiken. Op het kaartje staat deze beschrijving erbij: “De Eyeko Skinny eyeliner pencil voor precieze definitie en een intense kleur.” Ik ben heel erg benieuwd hoe deze zal zijn. De Full size kost  €10,-

Daarna pakte ik deze van KOH. Ik kon niet aan het doosje zien wat het precies was dus pakte het uit. Er zat een zakje in met een rond tablet. Het is dus een tablet die je als een bad voor je handen kunt gebruiken. Op het kaartje staat: “Puridying Hand Bath bevat een bruisende mix van ingrediënten die de gevoelige huid van de handen zuivert, verzorgt en hersteld tot diep in de poriën.” Voor een doosje met 10 stuks kost €20,95.

Dit was het volgende wat ik uit mijn Glossybox pakte. De ‘Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream’ Op het kaartje staat het volgende: “De Advanced Super Recitalizing Cream versterkt de productie van elastische vezels en zorgt voor een verbetering van de huidtextuur. De crème wordt snel door de huid opgenomen en biedt een fris, gehydrateerd gevoel.” De Full size is helaas wel redelijk duur. Namelijk €90,50 voor 50 ml. Ik ben wel benieuwd wat het is.

Dit is de ‘L’Orèal Paris Studio Secret Primer’. Het kaartje zegt het volgende: “De Base Lissant is een primer die onmiddelijk een perfecte huidstructuur creëert. Hij maakt de huid glad en corrigeert volledig. Je kunt de primer los dragen, maar ook als egaliserende basis voor onder je foundation. Je huid ziet er perfect uit!” De beschrijving zegt eigenlijk al genoeg en ook naar dit product ben ik erg benieuwd. De Full size kost €16,99 voor 15 ml.

Dit is alweer het 5e miniatuur product van de Glossybox. Het is een erg mooie lipgloss van ‘Duwop’. Mijn lipgloss is in de kleur ‘Buttercup’. Op het kaartje staat: “De gloss geeft de lippen een prachtige glanzende kleur en een speciale Venom tinteling voor vollere lippen!” De geur vind ik erg moeilijk te omschrijven. Het eerste waar ik aan dacht was thee. De Full size van deze lipgloss kost: €14,-

Ook deze maand zat er weer een extraatje in de Glossybox. Het is een lucht van ‘Womanity’. Ik heb hem nog niet opengemaakt en dus ook nog niet geroken. Er staat ook geen beschrijving en Full size prijs op het kaartje, want het is een extraatje.

Dit was de Glossybox van de maand Februari alweer. Ik vind hem wel redelijk leuk, maar ik ben er eigenlijk wel heel erg benieuwd naar omdat ik graag wil weten hoe het allemaal eruit ziet en hoe het allemaal gaat werken.

Wat vind jij van deze Glossybox en heb je zelf ook de Glossybox van deze maand?

x Daniëlle

Ik heb trouwens wat uitgevonden op mijn camera en nu kan hij wat beter scherpstellen. Ik ben dus heel erg blij met mijn foto’s, want eerst zag je de tekst totaal niet en nu wel. 

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

4 Reacties

 1. 25 februari 2012 / 13:20

  Weer superleuke producten! Binnenkort wil ik ook een keer zo`n beautybox bestellen. Maar het zijn er momenteel zo veel verschillende, ik weet niet meer welke ik moet kiezen (Glossybox, Yours truly box of de Beautybox)

  Ik ben je blog ook gaan volgen, neem je ook een kijkje op mijn blog?

  Liefs

  • 25 februari 2012 / 14:24

   Ik zie net dat ik jou blog ongeveer een week volg, de 1e indruk was heel goed bij mij (:

   x

 2. 13 juni 2017 / 14:48

  Hoi! Heb je hier na nog een glossy box besteld? Via waar heb je ze eigenlijk besteld? Ik woon in België maar vind er niets van terug :(

  • Daniëlle
   Auteur
   20 juni 2017 / 16:52

   Na deze heb ik zeker nog een Glossybox besteld. Volgens mij heb ik uiteindelijk een jaar een abonnement gehad. Glossybox bestaat alleen helaas niet meer, vandaar dat het niet te vinden is. Tegenwoordig heb je nog Beautybox en BLUX Box die er wel op lijken.