make-up nieuws geruchten
In deze Make-up Nieuws & Geruchten komen weer allerlei leuke nieuwtjes voorbij. Dit keer met onder andere MAC, Too Faced, Kat von D, The Balm en meer! Ook lanceert Benefit een collab met een Nederlandse Influencer. Benieuwd wie het is, lees dan verder.

Benefit Collab met Nederlandse Influencer

Super tof! Benefit Nederland heeft samengewerkt met 1 van hun favoriete beauty influencers aan een hele bijzondere limited edition! De samenwerking is met Vera Camilla. De kit bestaat uit de volgende producten: een full-size They’re Real! Mascara, full-size Dandelion Twinkle, full-size High Brow Glow en mini High Beam. De kit heeft een waarde van €99,19 (tas niet meegerekend!) maar is te koop voor €66,30. Exclusief via de Douglas webshop.

The Balm Bonnie-Lou Manizer

The Balm heeft nu een nieuwe partner in crime. Ze hebben namelijk een nieuwe highlighter toegevoegd aan de best verkochte highlighter ‘familie’. De Bonnie-Lou Manizer is dus de nieuwste highlighter van The Balm. Op dit moment is de highlighter enkel nog in Amerikaanse webshop verkrijgbaar voor een prijs van $24,-. De kans is groot dat deze highlighter op den duur ook in Nederlandse webshops verkrijgbaar zal gaan zijn.

Huda Beauty Eyeshadow Palettes

Huda Beauty is gekomen met vier nieuwe oogschaduw palettes. De palettes zijn vrij compact en hebben ieder 9 kleuren. Erg makkelijk dus om mee te nemen!


De kleuren die verkrijgbaar zijn, zijn: Smokey Obsessions (koele donkere nude kleuren), Warm Brown Obsessions (warme nude kleuren), Electric Obsessions (felle kleuren) en Mauve Obsessions (mauve berry kleuren). De palettes zijn voor ons het meest makkelijk verkrijgbaar via Cult Beauty voor een prijs van £25,-.

MAC x Puma

Oeh, deze foto kwam ik op Instagram heel veel tegen! MAC en Puma gaan dus een samenwerking aan! Deze collaboration zal waarschijnlijk ook sneakers bevatten geïnspireerd op iconische lipsticks van MAC. Voor de rest is er nog niks bekend.

Kat von D Metal Crush

De vorige keer liet ik jullie al het uiterlijk van een nieuw palette van Kat von D zien. Het Metal Crush palette is Limited Edition, bevat drie verschillende highlighters en zal verkrijgbaar zijn voor $36,- via Sephora.com.

Too Faced LIFE’S A FESTIVaL unicorn collectie

Too Faced komt met een speciale Unicorn collectie. De collectie bestaat uit heel veel producten en zal 15 februari gelanceerd worden.

Too Faced Peace Love&Unicorns palette $42,- Unicorn Tears Iridescent Mystical Bronzer $30,- Unicorn Magical Strobing Brush $34,- Festival refreshing setting spray $24,-
Unicorn Horn Highlighting Stick $28,- La Crème Mystical Effects Lipsticks $22,- Magic Crystal transforming Lipgloss $19,- Rainbow Strobe Effect Highlighter $30,-

MAC x Patrick Starrr

MAC gaat niet alleen samenwerken met Puma, maar ook met Patrick Starrr. De collectie zal voor hoever ik weet voor een langere periode zijn en het eerste product (zie foto) is dus al bekend! Deze poeder zal in Amerika verkrijgbaar zijn in december, dus ik denk dat dit in Nederland ook rond die periode zal gaan zijn.

Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen: