Chocomania Deluxe Edition
Ook mijn zus volgt mijn blog en waarschijnlijk leest ze dit nu ook, maar ze had dus het inspiratie artikel gelezen van The Body Shop producten. Dit weekend had ze daarom een cadeautje voor me. Super lief, want ik zag het meteen aan de sticker dat het een cadeautje was van The Body Shop. Ik heb dus een Body Butter in Chocomania van Wendy gekregen.

Chocomania Deluxe Edition
Dit is hem dan. Het is een Deluxe Edition in de geur Chocomania. Ik vind de verpakking heel erg mooi en ben er enorm blij mee.

Chocomania Deluxe Edition

Wat is nou Body Butter precies?

Body butter kun je wel een beetje vergelijken met een body lotion. Body butter is alleen een stuk dikker. Ook zit er verschil tussen body butters. Sommige zijn namelijk aardig hard en sommigen wat zachter. Je kunt het over je hele lichaam smeren, maar liever niet op je gezicht. Vooral in de winter is body butter erg fijn, want het verzorgt je droge huid erg goed. In de winter is je huid namelijk droger dan in andere seizoenen.

Chocomania Deluxe Edition
Chocomania Deluxe Edition
Er zit 200 ml in en er staat op dat hij tot wel 48 uur blijft zitten. Ook staat er op dat hij geschikt is voor de droge huid.
Chocomania Deluxe Edition
Dit zijn de ingrediënten van de Body Butter.
Chocomania Deluxe Edition
Chocomania Deluxe Edition
Hij ruikt heel erg sterk, maar ik vind hem wel heel erg lekker ruiken!

Chocomania Deluxe Edition
Dit is hoe hij eruit ziet op mijn hand. Ik ga het vanaf nu proberen elke avond op te smeren.
Chocomania Deluxe Edition