essence
Vandaag een artikeltje over maar één nagellakje. Jaja, maar één nagellakje. Ik vind het eigenlijk best moeilijk om onderwerpen te bedenken, maar ik denk omdat het komt omdat ik nog maar net begonnen ben. Deze nagellak heb ik vorige week gekocht bij de Kruidvat.

Ik ben een beetje uitgekeken op de lakjes die ik nu heb dus heb ik even een paar nieuwe kleurtjes gekocht en dit vind ik een hele mooie! Hij is van de Crystalliced collectie van Essence, een limited collectie zoals jullie denk ik wel wisten. Ik zat een beetje te twijfelen, want ik wil eigenlijk graag alleen maar ‘long-lasting’ nagellak. Dit wil ik graag omdat ik folders loop en daarom mijn nagellak er snel af gaat en ik wil dit graag omdat ik het soms nog wel druk heb met school en dat niet om de paar dagen weer te wisselen van nagellak. Hier is mooi mijn vrije zaterdag en zondag voor. Lekker elke week een nieuw kleurtje. Omdat ik vaak afwissel van kleuren van kleding wil ik graag een kleurtje dat overal wel bij past. Als ik een aqua-kleur blazer aan heb en dan een nagellak die er totaal bij vloekt vind ik niet mooi. Bij andere mensen vind ik dit niet storend, maar als ik in de les dan naar mijn nagels kijk wil ik het er zo snel mogelijk van af.

essence
Dit kleurtje is grijs zoals jullie zien en past dus eigenlijk overal wel bij. Ik vind het een heel mooi kleurtje en toen ik het potje goed bekeek stond er gewoon achterop dat het ‘long-lasting’ nagellak is. Ik was dus echt
heel blij. Het kwastje is voor mijn gevoel wat dikker dan normaal, maar opzich wel fijn. Ik ga hem nog heel vaak dragen. Ik zit soms nog te twijfelen om er een ’topper’ overheen te doen. Dit zal ik de volgende wel doen en dan maar even kijken wat ik mooier vind. De laatste paar weken heb ik hele mooie ’topper’ nagellakjes gekocht. Ik heb hele leuke en schattige met allemaal glittertjes. Deze nagellak van Essence blijft ook echt een week zitten, maar als je echt bezig bent met dingen waar je je handen voor nodig hebt dan gaan er soms nog wel wat stukjes van af.
Het potje van de nagellak vind ik een beetje standaard. Ik heb graag wel dat al mijn potjes er hetzelfde uitzien. De potjes van Catrice vind ik het mooist. Ik had graag gehad dat al mijn lakjes er zo uit zagen. Ik ga de
andere vier lakjes van deze limited edition ook zeker kopen! Dit kleurtje heet trouwens 01 It’s a snow-woman’s world en in elke Kruidvat wel te vinden. Dit is een foto van mijn nagels met de nagellak en ja ik moet me nagelriemen insmeren, maar weet iemand waar je dat kunt kopen want eerlijk gezegd weet ik dat echt niet :$.

essence
Wat vinden jullie van deze nagellak en wat vinden jullie van de limited edition van Essence?