sinterklaas cadeautips onder de €10,-
Sinterklaas kwam dit weekend alweer aan in Nederland en pakjesavond komt steeds dichterbij, maar wat moeten we nu vragen van die lieve Sint? In dit artikel geeft ik 13 Sinterklaas cadeautips onder de €10,-. Sommige items zijn misschien wat meer gericht op de vrouw, sommigen meer op de man en anderen kunnen weer voor allebei. Haal de inspiratie eruit waar jij naar zoekt.

sinterklaas cadeautips onder de €10,-

1. Hema Lichtbox Letters – €4,-

De trend van de lichtbox zie je nog steeds en velen hebben er dan ook al eentje in huis staan. Een nieuwe lichtbox zal je niet snel vinden onder de €10,-, maar misschien zijn deze letters wel een leuke aanvulling voor als je al wel een lichtbox hebt staan. Er zitten 53 symbolen/letters in.

2. Miljoenenjacht Bordspel – €7,98

Dit bordspel is op het moment in de aanbieding bij Intertoys en zelfs voor een euro goedkoper bij Bart Smit (als er nog een winkel bij jou in de buurt is). Eerlijk gezegd heb ik geen idee of het een leuk bordspel is, maar naar mijn idee klinkt het al leuk en onder de €10,- zul je niet veel bordspellen tegenkomen.

3. Appeltaart bakset – €4,99

Hou je ook zo van Appeltaart? Dan komt deze bakset goed van pas. In dit set zit een keramieken pannetje en een bakmix. Je hebt alleen nog zelf en appel nodig.

4. Hema DIY Telefoonhoesje – €8,-

Dit item zag ik laatst bij een vriendin en het zag er zo tof uit! Het is dus een telefoonhoesje waarbij je zelf letter er op kan klikken. Voor hoever ik het kon vinden, is deze alleen nog maar verkrijgbaar voor de iPhone 6/6s en iPhone 7.

5. Citymok – €3,99

Een leuke mok van je favoriete stad is toch een leuk cadeau?! Er zijn enkele grote steden verkrijgbaar. Amsterdam, Rotterdam en Alkmaar staan er op de site, maar volgens mij heb ik in de winkel ook nog Utrecht, Antwerpen en Groningen gezien. Misschien zijn er dus nog wel meer steden verkrijgbaar De mok heeft een inhoud van 350 ml en iedere mok heeft haar eigen print met enkele bezienswaardigheden uit die stad.

6. Monopoly of Scrabble Chocolade – €2,99

Voor iemand die houdt van spelletjes is dit een leuk Sinterklaascadeau. Met deze Monopoly en Scrabble in chocoladevorm kan je volgens mij ook daadwerkelijk een (kort) spelletje spelen.

7. Foto Kerstbal – €3,99

Kerstaccessoires is naar mijn idee ook altijd leuk om cadeau te doen. In dit artikel wilde ik niet van allerlei accessoires vermelden, maar deze vond ik zo uniek dat ik hem het vermelden waard vond. Bij de Kruidvat kan je namelijk voor een goedkope prijs een unieke foto kerstbal maken.

8. Voetbal Douchegel – €1,99

Toevallig een voetbalfan? Dan is dit denk ik een leuk cadeau. Het is gewoon een basic douchegel, maar de verpakking maakt het natuurlijk leuk. Er zijn veel verschillende clubs verkrijgbaar.

9. Letterbord – €6,99

Op dit moment is dit letterbord in de aanbieding bij Big Bazar. Erg leuk om je eigen persoonlijke teksten erop te klikken. Na de aanbieding zal hij €9,99 kosten.

10. December Kraslot – €5,-

(18+) December is dan inmiddels al begonnen, maar een adventskalender is ook altijd een leuk idee. Persoonlijk koop ik ieder jaar de December kalender. Dit is een adventskalender, maar dan als kraslot. Erg spannend als het inmiddels bijna Kerst is dus.

11. Tompouce Tissues – €1,25

Het is misschien niet een heel leuk cadeau om te geven/krijgen, maar stel je zoekt nog iets kleins en je kan je gedicht er eventueel op richten, dan is het best een leuk idee, toch?!

12. I Heart Make-up Highlighter – €5,99

Om toch nog een beetje beauty erin toe te voegen, raad ik deze I Heart Make-up highlighter aan. Je hebt veel verschillende soorten en het ziet er extra leuk uit omdat hij in de vorm van een hartje is.

13. Tompouce of Stroopwafel masker – €1,75

Mijn laatste Sinterklaas cadeautips onder de €10,- zijn deze maskers. Maskers vind ik persoonlijk ook altijd leuk om te krijgen en helemaal als het bijzondere varianten zijn zoals dus tompouce of stroopwafel.

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan met mijn Sinterklaas cadeautips onder de €10,-. Naast dit alles zijn er natuurlijk nog veel meer leuke items als cadeau. Denk bijvoorbeeld ook aan pantoffels, telefoonhoesjes, kerstaccessoires en meer.