Rimmel Wonder Wing Eyeliner
Het zetten van een eyeliner is soms nog wel een klus. Helemaal als je het niet gewend bent of met regelmaat doet. Herken je dat moment dat je een hele mooie ooglook hebt gemaakt, maar het verpest doordat je uitschiet met de eyeliner?! Met de nieuwe Rimmel Wonder Wing Eyeliner zou dit niet meer het probleem hoeven te zijn. Met deze eyeliner zet je binnen enkele seconden een eyeliner met mooie wing. In dit artikel review ik de Rimmel Wonder Wing Eyeliner en Wondr’fully Real Mascara.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner

Rimmel Wondr’fully Real Mascara – € 14,99

De verpakking van de mascara is in ieder geval al erg opvallend! Het is een knalroze bijna rode verpakking die mij erg doet denken aan de Rimmel Volume Colourist Mascara.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner
De Rimmel Wondr’fully Real Mascara belooft je wimpers adembenemende lengte en prachtig volume te geven, dat klinkt natuurlijk erg goed! De mascara heeft een rijke, crèmige, gitzwarte formule met keratine en belooft de wimpers direct langer te maken.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner
Hier zie je het borsteltje van de mascara nog eens goed. Het is een kunststof borsteltje met rechte haartjes en die een spits toe loopt.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner
Hier zie je het effect van de mascara. De mascara geeft veel lengte en volume, maar zoals je kan zien separeert hij mijn wimpers nauwelijks. Dat vind ik persoonlijk wel erg jammer! De mascara blijft gedurende de dag goed zitten en vlekt niet. Daarnaast gaat het aanbrengen makkelijk, klontert hij niet en krijg je niet snel een spinnenpoten-effect. Een mascara pakt voor iedereen natuurlijk anders uit, maar voor mij pakt hij helaas niet heel mooi uit.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner

Rimmel Wonder Wing Eyeliner – € 7,99

Deze nieuwe Rimmel Wonder Wing Eyeliner heeft een viltpuntje en zorgt ervoor dat je bij elk oog snel en perfect een symmetrisch ‘cat eye’-lijntje kan geven. De eyeliner heeft een unieke applicator waarmee je de wing er bijna op kan stempelen. Je kan het puntje gebruiken om je oog te omlijnen en de zijkant gebruiken om dus te ‘stempelen’.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner
Hier zie je wat beter het vilten tipje. Op de foto zie je juist het vlakke deel van de eyeliner.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner
Hier zie je het verschil van de eyeliner op mijn ogen. Het zetten van de eyeliner ging bij mij nog nooit zo makkelijk! Direct toen ik het probeerde zat de eyeliner er eigenlijk al perfect op. Daarnaast kan je met het puntje de wing nog iets preciezer maken als je dat mooi vindt. Het enige wat ik merkte was dat na de derde keer gebruiken de zwarte kleur al iets minder intens was. Mijn tip is daarom ook om de eyeliner op de kop te bewaren zodat alle vloeistof naar de top stroomt, dan heb je hier weinig last van.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner

Conclusie Rimmel Wonder Wing Eyeliner + Wondr’fully Real Mascara

De Wondr’fully Real Mascara is voor mij persoonlijk een prima mascara met een goede werking en die fijn aanbrengt, maar geeft voor mijn wimpers geen ‘wow’ effect. De eyeliner vind ik wel erg fijn en dan met name met aanbrengen. Als je het heel lastig vindt om een mooie wing te maken, dan kan ik deze eyeliner absoluut aanraden. Volgens mij heb ik nog nooit een eyeliner geprobeerd waarbij dat zo makkelijk ging. Zeker het proberen waard dus!

De Rimmel Wonder Wing Eyeliner en de Rimmel Wondr’fully Real Mascara zijn verkrijgbaar bij de drogist als bijvoorbeeld Etos. De Rimmel Wonder Wing Eyeliner heeft een adviesprijs van € 7,99 en de Rimmel Wondr’fully Real Mascara heeft een adviesprijs van € 14,99.


Het product uit dit artikel heb ik ontvangen van een PR bureau.