perspakketjes
De afgelopen paar weken ontving ik meerdere perspakketjes en in deze video laat ik een aantal pakketjes daarvan zien. Dit is niet om op te scheppen, maar om jullie te laten zien welke producten er net in de winkels liggen of die er binnenkort aan zitten te komen.


Het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige producten die mij ook erg nieuwsgierig hebben gemaakt. Van alle producten zal er een review verschijnen op mijn blog. Soms kan dit misschien wat langer duren omdat het vrij veel producten zijn zoals je ziet. Ieder product wil ik graag uitgebreid testen zodat ik er een eerlijke en betrouwbare review van kan maken. Omdat bloggen niet mijn fulltime of parttime baan is, is dit soms lastig te combineren, maar ik doe mijn uiterste best om het zo snel mogelijk online te zetten.

Hierbij nog linkjes van de producten uit de perspakketjes

The Body Shop Verrassingsrobot Kerst
The Body Shop Kerst Body Butters + Shimmer
Urban Decay Troublemaker mascara
Essence Nepwimpers
The Body Shop Shimmerpuff
The Body Shop Kerst Liquid Lipstick Set
Make-up Studio producten
Treets Traditions Scrub en Foam

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om als eerste de nieuwste video’s te bekijken.