Kerst Body Butters van The Body Shop
Kerst is alweer bijna in zicht, het komt nu wel heel dichtbij! Deze body butters van The Body Shop speciaal voor de Kerst kon ik jullie niet onthouden. Het verzorgen van de huid vind ik altijd erg belangrijk, maar met deze bijzondere geuren is dat ook extra fijn om te doen. In dit artikel laat ik je de drie Limited Edition Kerst Body Butters van The Body Shop zien.

Kerst Body Butters van The Body Shop
Kerst Body Butters van The Body Shop

Vanilla Chai

Als eerste voor deze review heb ik de Vanilla Chai variant. Deze body butter is verrijkt met rijke en romige vanille uit Madagaskar en tonen van warme kruiden zoals kardemom en steranijs.

De geur is heerlijk warm en kruidig, maar ook wel weer een beetje zoet. Echt een heerlijke geur die naar mijn idee heel goed in het Kerst thema past. Alle verpakkingen zijn ook helemaal in het Kerst thema met de strikjes en takjes.

Kerst Body Butters van The Body Shop
Kerst Body Butters van The Body Shop

Frosted Plum

De Frosted Plum body Butter is verrijkt met extracten van sappige pruimen uit Turkije en een vleugje pioenroos en magnolia.

Deze geur is echt stukken zoeter dan Vanilla Chai. Toch heeft deze geur ook wel een tikkeltje ‘warm’ qua geur in zich. Erg lekker in ieder geval!

Kerst Body Butters van The Body Shop
Kerst Body Butters van The Body Shop

Frosted Berries

Als laatste van de 3 Kerst body butters van The Body Shop sluit ik af met de meest zoete geur van de drie. De Frosted Berries body butter is verrijkt met de geur van zoete rode bessen met tonen van vanille en romige witte bloemen, en cranberrypitolie uit Noord-Amerika.

Deze geur is erg zoet en je ruikt duidelijk de geur van bessen. Persoonlijk is dit wel mijn minst favoriet van de drie, maar alsnog is deze heerlijk! Mijn favoriet van deze lijn is toch wel de Vanilla Chai geur.

Kerst Body Butters van The Body Shop
Op deze foto zie je duidelijker de substantie van de body butters. Alle drie de body butters zijn ‘Softening Body Butters’. In het verleden was ik bij The Body Shop alleen bekend met de echte ‘boters’, maar deze zijn dus zoals de naam al zegt stukken zachter. Dit vind ik persoonlijk erg fijn! Ze smeren namelijk fijn en zacht uit en trekken daarnaast ook nog eens snel in. Ze doen heel goed hun werk en ik raad je ze absoluut aan. Als je jezelf nog wil verwennen voor de Kerst, dan komt dit met deze producten zeker goed!

De 3 Kerst Body Butters van The Body Shop in Vanilla Chai, Frosted Plum en Frosted Berries zijn verkrijgbaar in de webshop van The Body Shop en in de winkels van The Body Shop. Wees er wel snel bij! De 200 ml variant is verkrijgbaar voor een prijs van € 17,- en de 50 ml variant voor € 6,-. Daarnaast is het ook zeker een tip om eens te kijken bij de cadeauverpakkingen. In sommige sets vind je daarin ook nog deze body butters.

De producten uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen ter review.