Personal Blush Persoonlijk
Hey allemaal! Hoe is het? Met mij in ieder geval super! Ik ben nu officieel Mediavormgever want ik ben geslaagd! Ook heb ik weer lekker wat make-up besteld en ben ik veel bezig geweest met toffe vormgeef opdrachten. Ik neem je weer mee met de afgelopen twee weken. Ook is het een mini persoonlijke update want ik ga je meer vertellen over het aankomende jaar.

Week 1

Deze hele week heb ik full-time gewerkt. Ja, mijn stage was vorige week voor het laatst en nu is het mijn werk! Mijn stagebegeleider heeft mij een baan aangeboden. Echt super gaaf! Ik twijfelde al wat ik aankomend schooljaar moest gaan doen. Ik dacht er het hele schooljaar over, ben naar open dagen geweest en ik wist het nog niet. Uiteindelijk had ik me ingeschreven voor HBO Communicatie, maar ik twijfelde er al veel over. Ik weet niet of HBO bij mij past en ik zat er een beetje mee dat het niet in mijn woonplaats was. Ik moest namelijk vier jaar lang dagelijks ongeveer 1,5 uur reizen of daar op kamers, maar dat tweede betekent dat mijn vriend en ik niet kunnen samen wonen en dat ik hem nauwelijks ga zien. Ook twijfelde ik over de opleiding zelf wat natuurlijk het belangrijkst is. Past het wel bij mij, ben ik wel geschikt. Ik twijfelde enorm!

Aankomend jaar ga ik dus werken en doe ik hetzelfde als wat ik nu met stage gedaan heb. Ik ga voor ongeveer 24 uur per week werken en daarnaast ga ik aan mijn blog werken. Dreams come true! Ik ben heel blij dat ik eindelijk dan meer tijd kan besteden aan bloggen, want dat is iets waar ik in wil groeien en wat ik geweldig vind om te doen. Ook ben ik blij dat ik kan werken in de richting waar ik voor gestudeerd heb.

Personal Blush Persoonlijk
Zo, nu even over naar mijn week. Woensdag kreeg ik een belletje dat ik officieel geslaagd ben! Wauw, ik ben zo blij en trots. Donderdag moest ik nog een hele dag naar school voor mijn studiepunten waar ik heel boos op ben, maar dat terzijde. Na school ben ik langs de visboer gegaan en heb ik kibbeling gehaald, dat was heel lang geleden! Daar had ik nou zin in als avondeten.

Personal Blush Persoonlijk
Ook haalde ik nog de Cosmopolitan met de Body Special als soort ‘cadeautje’ voor mezelf. Die Special is echt een aanrader!


Ook heb ik heel veel Pretty Little Liars gekeken, bijna elke dag! De eerst drie afleveringen vond ik niks, maar ik hoorde er elke keer nog steeds veel over. Ik heb me er toe gezet en ik ben verslaafd. Donderdag keek ik vier afleveringen die avond.

Personal Blush Persoonlijk
Vrijdag was mijn moeder jarig en kwam er dus visite. Lilly keek toe vanaf het schuurdakje.


Via Anneloes kon ik bestellen bij Colourpop. Colourpop staat al maanden op mijn wishlist, maar er is geen enkele mogelijkheid om het naar Nederland te laten versturen. Een vriendin van Anneloes gaat naar Amerika en zo kon Anneloes het naar Amerika laten versturen zodat zij het weer meeneemt, dus vandaar! Bron foto.

Personal Blush Persoonlijk
Zaterdags moest ik werken van 13:00 – 20:00. Ik ging lunchen met twee spelt broodjes met aardbeien!

Personal Blush Persoonlijk
Lekker even weer werken op de drukke zaterdag.

Personal Blush Persoonlijk
Zondag ging ik lekker uitslapen en ontbeet ik met een broodje ei. Hmm, heerlijk!

Personal Blush Persoonlijk
In de middag ging ik een deel van mijn kamer opruimen. Mijn winterkleding haalde ik uit mijn kast en verving ik voor mijn zomerkleding. Tijdens het opruimen kwam ik deze muntjes tegen. Die ben ik een soort van gaan sparen. Het heeft altijd zulke leuke herinneringen!

Personal Blush Persoonlijk
Ook gingen we even het NK Wielrennen kijken want het was in onze stad! Zo leuk om alles te herkennen.

Personal Blush Persoonlijk
Mijn vriend was vandaag bij mij en ging om 4 uur weer naar het werk. In die tijd ging ik een ooglook maken. Hij was goed gelukt al zeg ik het zelf! Zie het verschil.

Personal Blush Persoonlijk
De look vond ik zo bijzonder en mooi dat ik hem moest delen door middel van een tutorial! Deze is zaterdag online gekomen.

Personal Blush Persoonlijk
En de bende na het opnemen! Ook nam ik een Deautybox unboxing op die ik direct online gooide.

Week 2

Personal Blush Persoonlijk
De week begon dinsdags met een heerlijk ijsje.

Personal Blush Persoonlijk
Daarna moest ik die er natuurlijk weer af branden en ging ik met de hittegolf naar de sportschool. Ik heb maar 45 gesport omdat ik simpelweg geen zin meer had en het was heel warm.

Personal Blush Persoonlijk
Op mijn werk draag ik altijd lange broeken omdat ik zelf alleen hele korte broeken heb en we toch airco hebben. Woensdag toen ik thuiskwam kon ik in ieder geval wel mijn maxi skirt aan doen!

Personal Blush Persoonlijk
Zaterdags maakte mijn moeder een lekker bakje fruit. Afgelopen week heb ik heel weinig gedaan. Ik had het ontzettend warm met die temperaturen. Daarom heb ik elke avond PLL gekeken. Inmiddels ben ik bij seizoen 3 en ongeveer twee weken geleden begon ik met kijken.

Personal Blush Persoonlijk
Personal Blush Persoonlijk
Zaterdagsavond gingen we BBQ-en. Eerste van het jaar!

Personal Blush Persoonlijk
Ook zondag keek ik veel PLL.

Afgelopen week kwam er weinig op mijn blog en ook heb ik mijn camera er geen moment bij gepakt wat normaal gesproken wel het tegenovergestelde is. Sorry! Ik vind bloggen ontzettend leuk, maar ik moet veel werken en met temperaturen van 36 graden heb ik niet veel zin om in een opgesloten hok te zitten om foto’s te maken en ook vooruit werken gaat even niet lukken. De komende twee weken ben ik nog heel druk, maar daarna ben ik weer back on track. Dus dat jullie het even weten! Het spijt me van de weinig updates, maar hopelijk hebben jullie er begrip voor.