beste 1 april grappen van 2018
1 april is de dag dat ik wat meer oplet in mijn omgeving dan normaal. De basic ‘je veter zit los’ grappen kennen we inmiddels wel, maar ieder jaar weer doen bedrijven ook weer mee aan 1 april. In dit artikel zet ik de beste 1 april grappen van 2018 op een rij.

Zuivelhoeve met Licor 43

Zuivelhoeve zou de handen in één geslagen hebben met Licor 43 voor een heerlijke combinatie van kwark met het populaire drankje, opzich klinkt het nog niet heel verkeerd toch?! Ik denk dat het best een lekkere combinatie zou kunnen zijn!

Chocomel Spray Tan

‘Alles is lekkerder met Chocomel’. Zo zou er dus een Chocomel Spray Tan komen, een mooi tintje met ook nog een lekker smaakje. Tim van Temptation Island heeft het in de video al geprobeerd.

McSushi

Oeh, dit zou nog niet verkeerd klinken toch?! Het liefste zou ik willen dat dit geen 1 april grap zou zijn. Lekker goedkoop sushi kunnen halen bij de McDrive, lijkt mij niet verkeerd.

CoolBlue Pakketverzorger

Ieder jaar verzint CoolBlue weer een geweldige 1 april grap, dit jaar zetten ze namelijk vanaf 1 april pakketverzorgers in. Je wilt namelijk wel dat pakketjes goed behandeld worden. Zo wordt er voor de pakketjes gezongen, krijgen ze een dekentje over zich heen en natuurlijk niet te vergeten het nachtlampje.

Eros

Etos zou heel toevallig op 1 april een nieuwe winkel openen, genaamd Eros. Etos zou namelijk een nieuwe winkel op de Wallen in Amsterdam openen. Een winkel met een fijn assortiment met alles wat je nodig hebt om het tussen de lakens on fire te houden of te maken.

Efteling Python open voor baby’s

Vanaf 1 april kunnen baby’s nu ook een ritje maken in de attractie Python in de Efteling. Het echte Eftelinggevoel moet je natuurlijk van begin af aan al kunnen meemaken.

Mora Paasbitterballen

Tot slot sluit ik af met de grap van Mora. Mora komt namelijk met speciale paasbitterballen in de vorm van een ei.

Dit waren dan naar mijn mening de beste 1 april grappen van 2018 van Nederland. Bekijk hier de 11 leukste grappen van vorig jaar en hier de beste grappen van 2016.