Review dekbedovertrek van Dekbed Discounter
De meest kleine dingen kunnen een grote invloed hebben op de sfeer in een kamer. De afgelopen maand ben ik verhuisd en daar hoorde onder andere een nieuw bed bij, maar ook een nieuw dekbedovertrek. In dit artikel laat ik je zien hoe hij er in het echt uitziet en vertel ik je of de prijs-kwaliteitverhouding ook goed is van een dekbedovertrek van Dekbed Discounter.

Review dekbedovertrek van Dekbed Discounter
Dekbed Discounter is een populaire webshop met een enorm aanbod aan dekbedovertrekken, maar ook (sier)kussens, dekbedden en zelfs boxsprings. Je hebt het vast wel eens een keer voorbij zien komen. Ze hebben een groot assortiment, veel aantrekkelijke aanbiedingen en het meeste daarvan ook nog eens voor een hele voordelige prijs. Dat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk naar mijn mening.

Review dekbedovertrek van Dekbed Discounter
Al vrij snel nadat ik had besteld, kreeg ik het dekbedovertrek binnen en na een wasbeurt deed ik hem natuurlijk direct op mijn bed. Het dekbedovertrek ziet er eigenlijk precies zo uit als op de foto en als hoe ik hem verwachtte.

Review dekbedovertrek van Dekbed Discounter
Het dekbedovertrek van Dekbed Discounter is lichtgrijs van kleur en heeft een streepjespatroon zoals je op de foto kan zien. Hij oogt dus heel rustig, maar zeker niet saai door dit effect. De kwaliteit van het dekbedovertrek is voor mijn eerste indruk zeker goed, ook al heb ik hem nog maar twee keer gewassen. Na het wassen bleef het dekbedovertrek mooi en ook in de droger is de kwaliteit er niet op achteruit gegaan. Wel zaten er direct vanaf het begin al meerdere kleine haakjes in. Hoe dit komt, durf ik niet te zeggen. Op de foto zie je als je goed kijkt een klein haakje (iets boven het midden). Persoonlijk vind ik het niet storend omdat het zo klein is, dat je het bijna niet ziet, maar ik wilde dit wel graag gezegd hebben. De onderkant sluit je door middel van drukknoopjes.

Review dekbedovertrek van Dekbed Discounter
Persoonlijk vind ik een dekbedovertrek een enorm verschil maken in een slaapkamer. Dit dekbed past qua kleur perfect in de slaapkamer en in combinatie met een sierkussen vind ik het direct een groot verschil maken. Over dit dekbedovertrek van Dekbed Discounter ben ik erg te spreken, ik vind hem er luxe uitzien en prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed!

Het grijze dekbedovertrek van Dekbed Discounter uit dit artikel genaamd ‘Washed Linen Stripe Grey’ in de maat 240 x 200/220 heeft een prijs van € 24,95.

Het product uit dit artikel heb ik ontvangen, dit beïnvloedt mijn mening niet! Lees de disclaimer.