bodie boost
Een hele tijd geleden alweer heb ik het Bodie Boost boek mogen ontvangen. Ik heb hiervan twee versies gekregen. Een dagboek en een kookboek. Er staat echt hele handige informatie in. Er staat bijvoorbeeld in hoeveel mandarijntjes je moet hebben voordat het geldt als één stuk fruit en zo vind je elk broodsoort, fruitsoort, groentesoort en vleessoort terug. Heel er handig om te weten. Ook staan er in het boek een heleboel leuke en lekkere recepten. Vandaag laat ik jullie een heerlijk recept zien uit het boek, die heel erg makkelijk is om te maken.

bodie boost
Wat ben je nodig voor twee personen:
– Gesneden Kipfilet ongeveer 300 gram
– Olijfolie
– 1 zakje Fajitakruiden
– Zakje Wokgroenten (Beetje inschatten hoeveel je graag wilt. Ik nam ongeveer 250 gram)
– 4 Pitabroodjes
– Eventueel wat zout en peper

bodie boost
1. Voor dit recept nam ik gesneden kipfilet omdat ik dat gewoon veel makkelijker vind, maar je kan het ook zelf snijden. Als je het nog zelf moet snijden dan is dat de eerste stap die je moet doen. Als je dat gedaan hebt verhit je een scheut olijfolie en bak de kip ongeveer voor 10 minuten.

bodie boost
2. Doe je Fajitakruiden bij de kip en doe er een glas water bij. Laat dit ongeveer 2 minuten een beetje inkoken.

bodie boost
bodie boost
3. Pak een andere pan en verhit hier ook weer een scheut olijfolie in. Wok in deze pan de wokgroenten voor ongeveer 2 minuten.

bodie boost
4. Verwarm de pitabroodjes. Volg hiervoor de aanwijzingen op de verpakking.

bodie boost
5. Als alles klaar is, dan doe je de kip in de pitabroodjes. Je kan de wokgroenten er direct bij in doen, maar ik het het los geserveerd. Voeg er eventueel nog een lekker sausje aan toe of wat zout en/of peper.

bodie boost
Dinner Served! De combinatie van alles bij elkaar vind ik echt heel erg lekker. Het is heel erg makkelijk om te maken en na 15 minuten staat het al wel op tafel. Vooral de Fajitakruiden hebben me erg verrast. Ze zijn een klein beetje pittig, maar echt heel erg lekker. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat is echt een aanrader!

bodie boost
Deze Pitabroodjes met Kip smaakte heerlijk voor mij en ik wens jou ook alvast Eet Smakelijk voor als je dit na gaat maken.

x Daniëlle