christmas look
Mijn eerst kerstlook hebben jullie al kunnen zien en het is weer tijd voor alweer de tweede look. Een look die al heel wat anders en heftiger is en bij deze look heb ik ook gebruik gemaakt van nepwimpers. Het is een look met lekker veel shimmer en hij valt lekker op. Dus als je daar wel van houd, kijk dan snel verder en misschien doe je wel inspiratie op.

christmas look
Dit is de ooglook van dichtbij. Om eerlijk te zijn twijfelde ik om dit artikel te plaatsen. Want als je foto’s neemt van een look zie je alles tot in de detail en als ik de details zo zie dan heb ik wel een aantal verbeter puntjes. Toch was ik benieuwd naar jullie mening en misschien kan je er zelf wel inspiratie uithalen.

christmas look
Het is een lichte smokey eye geworden met een deel nepwimpers. Voor deze look heb ik weer twee Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadows gepakt. Dit keer in de kleur Frosted White en Shimmery Grey. De kleur Frosted White bracht wat lastig aan vergeleken met de andere cream eyeshadows van Oriflame. Ik bracht Frosted White op het eerste deel van mijn ooglid aan en Shimmery Grey in het buitenste deel.

christmas look
Over de Frosted White kleur bracht ik een bijna zilveren oogschaduw aan. Namelijk de kleur Pretty in Paris uit het Sleek i-Divine Vintage Romance Palette. De cream eyeshadows maken deze kleur nog intenser en bijzonderder. Over het grijze deel bracht ik Love in Londen aan. Ook weer uit het Sleek i-Divine Vintage Romance palette. Deze bracht ik aan in het buitenste deel van mijn ooglid, maar ook in de arcadeboog en onder de wimperrand. Qua oogschaduw gebruikte ik alleen nog een simpele highlighter uit het Catrice Smokey Eye Palette.

christmas look
De look maakte ik verder af met een dunne eyeliner gemaakt met de Super Liner Perfect Slim van L’Oréal en Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara op mijn wimpers. De nepwimpers heb ik van de Action. Ik heb ze alleen wel doormidden geknipt zodat het effect iets rustiger en bijzonderder leek.

christmas look
Voor mijn gezicht gebruikte ik niet veel bijzonders. Zo gebruikte ik de Max Factor CC Cream in de kleur 040 Fair, Catrice Prime & Fine Waterproof Powder als poeder, de Benefit Coralista als Blush, MAC MSF Lightscapade als highlighter en de Catrice Beautifying Lip Smoother op mijn lippen. Ik had nog een rode kleur geprobeerd, maar dat vond ik uiteindelijk toch niet zo geslaagd. Hieronder vind je nog een lijstje met alle producten en als je erop klikt ga je naar de review die zicht opent in een nieuw tabblad.

Als ik kritisch naar mijn look kijk dan had ik toch andere nepwimpers gepakt of misschien wel helemaal geen. Ook had ik de eyeliner anders uitgepakt en had ik nog een zwart oogpotlood op mijn waterlijn gedaan. Dit laatste heb ik geprobeerd, maar nadat ik prikte met het oogpotlood op mijn lens, ben ik er maar mee opgehouden.

Wat vinden jullie van mijn tweede ‘Christmas Look’?

Max Factor CC Cream
Catrice Prime & Fine Mattifying Waterproof Powder
MAC Mineralize Skin Finish Lightscapade
Benefit Coralista
Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadow Frosted White en Shimmery Grey

Sleek iDivine Vintage Romance
L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara
Action Nepwimpers
Benefit Brow Zings Brow Shaping Kit
Anastasia Clear Brow Gel
Catrice Beautifying Lip Smoother