Veet Sensitive Precision Beauty Styler Review
Makkelijk en snel je wenkbrauwen en bikinilijn bijwerken met een klein apparaatje, klinkt ideaal toch? In dit artikel review ik de vernieuwde Veet Sensitive Precision Beauty Styler. Ik laat je weten hoe dit product mij bevalt en of ik het zou aanraden.

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler is al langer een begrip in de winkels, maar het product is nu vernieuwd! In augustus 2017 heb ik namelijk een review geschreven over de vorige versie.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler Review

Wat is er veranderd t.o.v. de vorige versie?

Er zijn enkele dingen verbeterd t.o.v. de vorige versie. Als eerste ziet de vernieuwde versie er al iets anders uit qua uiterlijk. Zo zit nu de aan/uitknop op een andere plek en is deze vernieuwde variant waterbestendig. Het opzetstuk voor de wenkbrauwen kan je nu ook ‘buigen’ zodat je er makkelijker bij kan. Voor de rest zit er nog een extra opzetstukje voor de bikinilijn bij en krijg je een tasje meegeleverd.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler Review
De Veet Sensitive Precision Beauty Styler zit verpakt in de verpakking op de bovenste foto. Het product werkt op batterijen zodat je hem makkelijk mee kan nemen voor onderweg. Ook heb je zo geen gedoe meer met opladen. Dit product speciaal ontworpen om het haar op delicate lichaamsdelen, zoals je gezicht, bikinilijn en onderarmen, zacht en precies te trimmen en vorm te geven. De mesjes raken de huid niet aan, dus je hoeft niet bang te zijn voor sneetjes. Zoals ik vertelde is dit product waterbestendig, je kan hem gebruiken voor in bad, maar ook onder de douche. Hij heeft zelfs een antisliphandgreep zodat hij niet uit je handen glijdt.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler Review

Dit zit er in de verpakking

-2-zijdig nauwkeurig instelbaar trimhoofd: 16 mm en 6 mm voor optimale vormgeving van de wenkbrauw
-Opzetkam voor een gelijkmatige haarlengte in 2 verschillende lengtes: 2 en 4 mm
-Horizontaal trimhoofd 20 mm
-Twee opzetkammen voor een gelijkmatige haarlengte in 2 verschillende lengtes: 2 en 4 mm
-Reinigingsborsteltje
-Opbergzakje
-1x AA-batterij

Veet Sensitive Precision Beauty Styler Review
Veet Sensitive Precision Beauty Styler Review
Dit zijn de twee opzetstukken die je erbij geleverd krijgt. De bovenste is bedoeld voor het gezicht en de onderste voor de bikinilijn en oksels. De linker trimkop heeft twee verschillende kanten zodat je heel precies te werk kan gaan.

wenkbrauwen stylen

GEBRUIK VOOR de wenkbrauwen

Dit opzetstuk gebruik ik het liefst voor mijn wenkbrauwen. Je kan door het opzetstukje je wenkbrauwen trimmen en de haartjes korter maken, waardoor ze er wat strakker uitzien. Ook kan je zonder het opzetstukje haartjes wegscheren. Het nadeel hiervan is wel dat je kleine stoppeltjes terugkrijgt en het dus wel moet gaan bijhouden.

epilator
Hier zie je nog een close-up van het effect. Dit product gebruik ik dus voor de kleine donshaartjes boven mijn wenkbrauw. Deze haartjes vallen niet erg op, maar als ze lang zijn dus eigenlijk wel. Je ziet op de foto’s hieronder goed wat ik bedoel. De rechter wenkbrauw is toch een stuk strakker en daarvoor heb ik alleen dit product gebruikt.

wenkbrauwen scheren

GEBRUIK VOOR de bikinilijn

Ook heb ik dit product getest voor de bikinilijn. Je kan hierbij de haren in vorm brengen of trimmen met een opzetstuk. Het werkt voor mij prima en fijn. Ik vind het ook vooral fijn dat ik me niet bang hoeft te maken voor snijwondjes, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar scheren met een scheermesje omdat ik met dit product toch iets meer trim dan juist scheer.

CONCLUSIE Veet Sensitive Precision Beauty Styler:

Het apparaat gebruik ik inmiddels al meerdere weken en persoonlijk gebruik ik hem enkel voor mijn wenkbrauwen en daar vind ik hem heel fijn voor! Hij werkt goed en geeft een heel groot verschil. Ik hoef mijzelf niet bang te maken voor een rode huid, bultjes of snijwondjes. Ik vind het heel fijn om met dit apparaat mijn wenkbrauwen heel strak te kunnen maken door langs de wenkbrauw te gaan en de haartjes korter te trimmen. Ik ben oprecht erg enthousiast!

De product heb ik ontvangen, maar beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler is verkrijgbaar via onder andere Kruidvat en Bol.com voor een prijs van € 24,99.