De naam van deze mascara houdt zijn eer hoog, want deze mascara zie ik werkelijk waar overal voorbij komen. De nieuwe NYX Worth The Hype Mascara belooft de wimpers de hele dag er donker, langer, voller en letterlijk gorgeous uit te laten zien. In deze review ga ik vertellen of ik dat ook echt vind.


NYX Cosmetics is tegenwoordig erg populair en de laatste jaren is het ook steeds populairder geworden in Nederland. Het is een erg betaalbaar make-up merk, die meegaat met de laatste trends. Over het algemeen hebben ze kwalitatief goede producten en hebben ze buiten alles ‘draagbare’ make-up ook veel producten met bijvoorbeeld felle kleuren. NYX is tegenwoordig verkrijgbaar in een winkel in Amsterdam en Rotterdam, bij enkele Douglas filialen is er een schap en het is online te vinden bij Douglas.


De verpakking van de NYX Worth The Hype Mascara is eigenlijk heel basic, maar naar mijn idee gewoon prima en mooi. Het borsteltje is vrij breed, maar loopt spits toe. Zo kan je nog makkelijk bij de kleine wimperhaartjes in de binnenste ooghoek. Het aanbrengen met dit borsteltje gaat ook erg fijn.

NYX Worth The Hype Mascara Review
Hier zie je het effect van de mascara. Op de bovenste twee foto’s draag ik geen mascara en op de onderste twee foto’s draag ik twee laagjes van de NYX Worth The Hype Mascara. Je kan het effect van de mascara mooi opbouwen zonder dat hij erg gaat klonteren. Mijn wimpers zien er mooi zwart uit en hebben veel volume. De mascara is niet waterproof (wat het ook niet belooft), maar blijft toch goed zitten gedurende de dag.

Conclusie NYX Worth The Hype Mascara

Deze mascara voldoet naar mijn verwachtingen en ik vind hem dan ook worth the hype. De mascara is goed zwart, zorgt voor lengte en veel volume. De mascara is goed en makkelijk op te bouwen zonder dat hij gaat klonteren. Het enige puntje van kritiek heb ik nog dat hij mijn wimpers iets meer mocht krullen. Al en al erg fijne mascara en zeker gezien de prijs. Die hype is hij zeker waard!


De NYX Worth The Hype Mascara is onder andere verkrijgbaar via Douglas voor een prijs van € 9,40.

  • Borsteltje
  • Volume
  • Lengte
  • Krul
4.5