this is it nagellak
Er zijn zo ongelofelijk veel manieren om je nagels te pimpen door middel van nail art. Nail art ziet er altijd heel tof uit en vandaag laat ik een heleboel manieren zien met wat je onder andere allemaal kan maken op je nagels. Lees dus snel verder, want het zijn er een heleboel.

this is it nagellak
Alle producten die ik gebruik heb ik van een kit van This Is It. Het is een kit ten waarde van €9,99. Het volgende zit er allemaal in het grote pakket:

– Vier nagellakken (Roze, Licht Roze, Blauw en een Top Coat)
– Tenenspreider
– Vijl
– Drie kleuren glitter
– Drie kleuren caviar balletjes
– Nagelstickers
– Twee keer een rijtje diamantjes
– Nail Tape
– Nagelsticker vormpjes

Alle drie de nagellakken dekken al erg goed na één laagje. Voor de licht roze is een tweede laagje nog wel mooier, maar één kan ook prima.

this is it nagellak
Hier zie je mijn nagels met al vier verschillende manieren die je kan maken met deze kit. Eerst bracht ik een laagje nagellak aan en daarna een top coat. Op de eerste nagel heb ik een diamantje geplakt. Deze plakt van zich zelf. Op mijn middelvinger heb ik de top coat aangebracht en daarna direct de balletjes erover gegooid. Als je er een dubbel gevouwen papiertje onder houd, dan kan je de balletjes die ernaast zijn gevallen zo weer terug in het potje doen. Zo verlies je ook niks. De balletjes vallen op het papiertje en als je klaar bent dan giet je ze zo weer in het potje. De balletjes plakken door middel van de top coat. Tip: breng hierna niet nog eens een top coat aan, dan verkleuren de balletjes van kleur.

Op mijn ringvinger zie je een dolfijntje. Hiervoor heb ik een nagelsticker met een vormpje op mijn nagel geplakt. Lak dan je nagels met een ander kleurtje en haal direct het vormpje eraf. Zo heb je een leuk figuurtje op je nagel. Op mijn pink zie je glitter. Hiervoor bracht ik een top coat aan en heb daarna direct de glitters aangebracht. Ook deze bleven door middel van de top coat plakken.

this is it nagellak
this is it nagellak
Dan over naar de volgende vier manieren. Ook hier heb ik op elke nagel één laagje nagellak aangebracht. Op mijn wijsvinger zie je een sticker. Deze heb ik erop geplakt. Hij was een beetje groot, maar dit kun je makkelijk knippen met een nagelknipper. Op mijn middelvinger zie je weer de leuke bolletjes. Op mijn ringvinger zie je de glitter, maar dan in het zilver. Je kan de glitter ook alleen op het eerste deel van je nagel aanbrengen. Dat ziet er ook leuk uit. Probeer eens af te wisselen door eens een beetje glitter aan te brengen of juist heel erg veel. Ook de glitters kun je zo weer terug gieten in het potje. Op de laatste nagel heb ik nog een keer weer de bolletjes aangebracht. Deze kleur past ook erg goed bij de lak.

this is it nagellak
Deze kit is te koop bij This is it voor een prijs van €9,99. Je kan hem hier vinden op de website en naast dit hebben ze ook nog een heleboel andere leuke dingen te koop.

Ben jij vaak bezig met nail art?

x Daniëlle

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer.