just twenty horloges
Sinds ik mijn rosé gouden horloge heb besteld bij Just Twenty ben ik helemaal weg van horloges en draag ik vrijwel elke dag een horloge. Het maakt je outfit af en het is ook nog eens super handig. Just Twenty is een leuke budget sieraden shop en ze hebben weer een aantal nieuwe horloges in hun assortiment. Vandaag laat ik vier verschillende kleuren aan jullie zien en natuurlijk laat ik jullie het leuke prijsje weten wat eraan vast zit.

just twenty horloges
just twenty horloges
In totaal verkoopt Just Twenty vier verschillende kleuren van deze horloges. Ze hebben een heel stevig bandje gemaakt van canvas. Het klokje is heel simpel en clean en dat vind ik erg mooi. De kleuren en de lijntjes op het bandje trekken de aandacht al en ik vind het leuk dat het klokje zo rustig is gehouden.

just twenty horloges
De kleuren combinaties van de horloges vind ik erg leuk. Toch denk ik dat ik de zwart-wit versie het leukst vind omdat die het makkelijkst te combineren is. Het horloge past goed om dunne polsen en zit comfortabel. De details zijn verder allemaal zilverkleurig.

just twenty horloges
just twenty horloges
Misschien doen deze horloges je ook wel denken aan die van Daniel Wellington. Gelukkig zijn ze dan net wat goedkoper. Leuker dus om meerdere kleuren te kopen en te kunnen afwisselen. Ik vind ze in ieder geval erg leuk en voor €7,99 zijn ze ook te koop online. Hier vind je alle vier de soorten: Zwart/Wit, Rood/Zwart, Blauw/Oranje en Multicolour. Namelijk bij Just Twenty. Een budget sieraden webwinkel met een groot assortiment. Bestellingen die voor 15:00 besteld zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Als je meer dan €10,- besteld, dan zijn de verzendkosten ook nog eens gratis.

Liefs Daniëlle