Boots Utrecht huidanalyse
Boots ken je misschien wel als je eens in Londen bent geweest. Onlangs opende een nieuwe Boots winkel haar deuren aan het Stationsplein in Utrecht. Ik heb een bezoekje gebracht aan de apotheek en heb onder andere een uitgebreide huidanalyse gekregen. In dit artikel vertel ik je onder andere hoe ik de huidanalyse ervaren heb en vertel ik wat meer over de merken die bij Boots verkrijgbaar zijn.

Boots Utrecht huidanalyse
De nieuwe apotheek zit op een perfecte ligging, namelijk tegenover het station van Utrecht Centraal. Daarnaast heeft de apotheek ruime openingstijden. Zo is Boots iedere werkdag geopend van 8:00 – 20:00, op zaterdag van 10:00 – 20:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.

Boots Utrecht huidanalyse
De Boots apotheek is heel ruim ingericht en ziet er heel mooi uit. Er zijn een aantal exclusieve merken verkrijgbaar zoals: No7, Botanics, Champneys, Vichy en Pupa. Naast alle mooie beautymerken, kun je er ook terecht voor zelfzorggeneesmiddelen en vitamines. Ook in het weekend kun je eerder bestelde geneesmiddelen afhalen. Recepten inleveren kan in het weekend op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Boots Utrecht huidanalyse
Hier zie je het exclusieve merk Champneys. Bij Boots Utrecht zijn er drie verschillende lijnen verkrijgbaar. Vooral de Citrus Blush lijn vond ik heerlijk, heel fris!

Boots Utrecht huidanalyse
De Boots Botanics lijn is geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. De producten uit deze lijn zijn ook heel vriendelijk geprijsd.

Boots Utrecht huidanalyse

Boots Utrecht huidanalyse
Ook is het merk Soap & Glory verkrijgbaar. Soap & Glory heeft naar mijn idee hele unieke geuren in hun assortiment, heel erg lekker! Vooral Smoothie Star vond ik enorm lekker!

Boots Utrecht huidanalyse
Naast dat je er dus beautyproducten kunt kopen en recepten kan afhalen, is het ook nog mogelijk om een Observ huidanalyse te laten doen. Tijdens mijn afspraak heb ik een rondleiding gekregen door de winkel en heb ik van de aardige medewerker Mira ook nog een persoonlijk huidadvies gekregen.

Boots Utrecht huidanalyse

Observ Huidanalyse

Hier zie je mijn foto’s van de Observ huidanalyse. Voor de analyse werden er zes verschillende foto’s gemaakt en daarna werd iedere foto uitgelegd. Zo was er op de eerste foto te zien hoe mijn gezicht er in daglicht uitziet. Op de tweede foto zijn mijn roodheden in mijn huid beter zichtbaar. Op de derde foto is te zien hoe groot mijn poriën zijn. Op de foto met het cyaan licht is te zien hoeveel UV-schade mijn huid heeft opgelopen. Op de foto met het donkerblauwe licht is te zien op welke plekken mijn huid het meeste talg heeft. Op de laatste foto is te zien hoe mijn huid er over aan aantal jaar uitziet als het zo door gaat. Hierbij is niet alles meegenomen zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid UV-schade, stress, rimpels etc.

Boots Utrecht huidanalyse
Door dit huidadvies ben ik erachter gekomen dat ik mijzelf erg gelukkig mag prijzen met mijn huid. Blijkbaar heb ik een ‘normale’ huid, met weinig roodheden, weinig droogheid en weinige grove poriën. De kosten van een huidanalyse bedragen slechts €15,- en bij afname van 2 producten is de huidanalyse zelfs helemaal gratis.

Boots Utrecht huidanalyse
Door Mira ben ik ook nog opgemaakt met de make-up producten van No7. Waarbij ik de Match Made Bronzer en de Shimmer Brick in de kleur rose prachtig vond.


Aan het einde van mijn bezoek kreeg ik ook nog een goodiebag mee met een aantal producten uit de winkel. Waaronder veel producten van hun exclusieve merken.

Boots Utrecht huidanalyse
Naast dat je de Boots kan bezoeken in Utrecht, heeft Boots ook een webshop waarbij je kan bestellen. Ook hier zijn de exclusieve merken verkrijgbaar en als je voor 12:00 uur besteld, heb je het morgen in huis en is er gratis verzending vanaf €35,-.

Boots Utrecht
Stationsplein 80
Iedere werkdag geopend van 08.00 tot 20.00
zaterdag 10.00 tot 20.00
zondag 12.00 tot 18.00

 

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.