Kiehl’s Lip Treatments Review

Kiehl's Lip Treatments Review
Volgens mij hebben wij gevoelsmatig geen herfst gehad. Dagen lang was het nog prachtig weer en plotseling werd het ineens erg koud. Toch zullen we er toch aan moeten geloven dat het tijd is voor de koudere maanden. Tijdens de komende koude periode, kunnen onze lippen wel wat verzorging gebruiken. In dit artikel review ik twee Buttersticks en een Buttermask van het merk Kiehl’s. Dit is de Kiehl’s Lip Treatments Review.

Kiehl's Lip Treatments Review
Als eerste begin ik met de Kiehl’s Butterstick Lip Treatment. Deze heb ik mogen ontvangen in twee verschillende kleuren, hier zie je de kleuren Pure Petal en Simply Rose. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar.

Kiehl's Lip Treatments Review

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment

De Kiehl’s Buttersticks zijn intensief hydraterende en verzachtende balsems met een voedend mengsel van olie en boter. Daarnaast bevatten ze ook nog SPF 25 en geven ze een subtiele kleur af.

Kiehl's Lip Treatments Review
Na gebruik van van de buttersticks voelen mijn lippen lekker zacht aan en hebben ze een subtiele tint gekregen. Persoonlijk vind ik getinte lippenbalsems niet altijd even mooi, gelukkig bevat de collectie ook een transparante versie en een mooie ‘nude’ versie. De lichtroze variant in dit artikel geeft een stuk minder kleur af dat de kleur Simply Rose, waardoor ik de kleur Pure Petal alsnog heel vaak draag!

Kiehl's Lip Treatments Review

Kiehl’s Buttermask for Lips Overnight Lip Treatment

Dit speciale masker voor de lippen kan je aanbrengen voor het slapengaan. Buttermask For Lips is geformuleerd met fair trade kokosolie en wilde mangoboter.

Kiehl's Lip Treatments Review
Het gebruik van dit masker is eigenlijk super simpel. Breng een dikke laag op de lippen en laat het de hele nacht in trekken. De volgende ochtend voelen mijn lippen zijdezacht aan. De geur vind ik persoonlijk wat minder, maar de werking is geweldig. De volgende ochtend zijn mijn lippen zijdezacht geworden!

Kiehl's Lip Treatments Review

Conclusie Kiehl’s Lip Treatments

Ik ben heel erg te spreken over de Kiehl’s Lip Treatment producten. De Buttersticks bevallen goed voor overdag om even mijn lippen te verzorgen, maar met name de Buttermask bevalt enorm goed. Hierbij merk ik een enorm verschil als ik dit product gebruik. Als mijn lippen echt heel droog zijn, dan gebruik ik zeker dit masker voor in de nacht. De Buttermask vind ik dus absoluut een aanrader!

De Kiehl’s Butterstick Lip Treatment is verkrijgbaar voor een prijs van € 19,50 en de Kiehl’s Buttermask for Lips Overnight Lip Treatment voor een prijs van € 28,-.

Het product uit dit artikel heb ik mogen ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

8 Reacties

 1. 6 november 2018 / 10:39

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Heel benieuwd welke lens je hebt gebruikt (Als ik vragen mag natuurlijk)? Ik ben heel benieuwd ook naar deze Kiehls producten, lijken me echt heel erg fijn voor mijn droge lippen ook. Alleen vind ik ze wel vrij prijzig.

 2. 6 november 2018 / 12:44

  Leuke review. Ik heb ook niet het idee dat we echt Herfst hebben gehad, ja misschien een week ofzo. Dat Buttermask gaat echt op m’n wishlist, ideaal voor ’s nachts.

 3. 6 november 2018 / 13:25

  Ik zie deze lippenbalsems de laatste tijd echt overal voorbijkomen en ze zien er zo geweldig en mooi uit! Ik heb al zovaak op het punt gestaan hem te bestellen maar dan toch nog even niet haha.

 4. 6 november 2018 / 19:25

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! :-)
  Lijken me erg fijne producten.

 5. chucky1012
  7 november 2018 / 05:58

  Zulke prachtige foto’s.
  Fijne review 👌
  Hier had ik op gewacht want zou het zo zonde hebben gevonden
  als het beidde niet zou werken.

  Een fijne dag 😉