Kiehls Lip Treatments Review
Kiehls Lip Treatments heb ik mogen ontvangen en ga ik vandaag reviewen. Volgens mij hebben wij gevoelsmatig geen herfst gehad. Dagen lang was het nog prachtig weer en plotseling werd het ineens erg koud. Toch zullen we er toch aan moeten geloven dat het tijd is voor de koudere maanden. Tijdens de komende koude periode, kunnen onze lippen wel wat verzorging gebruiken. In dit artikel review ik twee Buttersticks en een Buttermask van het merk Kiehls. Dit is de Kiehls Lip Treatments Review.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?</p

Kiehls Lip Treatments Review
Als eerste begin ik met de Kiehls Lip Treatments. Deze heb ik mogen ontvangen in twee verschillende kleuren, hier zie je de kleuren Pure Petal en Simply Rose. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar.

Review lippenbalsems

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment

De Kiehl’s Buttersticks zijn intensief hydraterende en verzachtende balsems met een voedend mengsel van olie en boter. Daarnaast bevatten ze ook nog SPF 25 en geven ze een subtiele kleur af.

Kiehls Lip Treatments Review
Na gebruik van van de buttersticks voelen mijn lippen lekker zacht aan en hebben ze een subtiele tint gekregen. Persoonlijk vind ik getinte lippenbalsems niet altijd even mooi, gelukkig bevat de collectie ook een transparante versie en een mooie ‘nude’ versie. De lichtroze variant in dit artikel geeft een stuk minder kleur af dat de kleur Simply Rose, waardoor ik de kleur Pure Petal alsnog heel vaak draag!

Kiehls Lip Treatments Review

Kiehl’s Buttermask for Lips Overnight Lip Treatment

Dit speciale masker voor de lippen kan je aanbrengen voor het slapengaan. Buttermask For Lips is geformuleerd met fair trade kokosolie en wilde mangoboter.

Kiehls Lip Treatments Review
Het gebruik van dit masker is eigenlijk super simpel. Breng een dikke laag op de lippen en laat het de hele nacht in trekken. De volgende ochtend voelen mijn lippen zijdezacht aan. De geur vind ik persoonlijk wat minder, maar de werking is geweldig. De volgende ochtend zijn mijn lippen zijdezacht geworden!

review lippenbalsems

Conclusie Kiehl’s Lip Treatments

Ik ben heel erg te spreken over de Kiehls Lip Treatment producten. De Buttersticks bevallen goed voor overdag om even mijn lippen te verzorgen, maar met name de Buttermask bevalt enorm goed. Hierbij merk ik een enorm verschil als ik dit product gebruik. Als mijn lippen echt heel droog zijn, dan gebruik ik zeker dit masker voor in de nacht. De Buttermask vind ik dus absoluut een aanrader!

De Kiehl’s Butterstick Lip Treatment is verkrijgbaar voor een prijs van € 19,50 en de Kiehl’s Buttermask for Lips Overnight Lip Treatment voor een prijs van € 28,-.

Het product uit dit artikel heb ik mogen ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.

— Lees ook: 3x Kneipp lippenbalsems met depot-effect review