make-up tutorial foto losse glitter
Het is tijden geleden dat ik een make-up tutorial plaatste in foto vorm en ik vond het nu het ideale moment. Al maanden heb ik hier een losse make-up glitter liggen die ik dolgraag wil gaan gebruiken. Ik was een dagje vrij en waagde een gokje om de glitter te proberen. In dit artikel vind je de tutorial van deze make-up look met bij elke stap een foto!

make-up tutorial foto losse glitter
Als eerst begin ik met een oogschaduwbasis en deze keer gebruik ik de Too Faced Shadow Insurance. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Taupe met het MAC 266 kwastje.

make-up tutorial foto losse glitter
Met een zachte blending brush pak ik een mengeling van de kleur Omega van MAC en Salted Caramel uit de Too Faced Chocolate Bar. Deze mengeling van deze kleuren breng ik aan in de arcadeboog en werk ik wat meer omhoog. Deze bracht ik aan als Transitie kleur.

make-up tutorial foto losse glitter
De highlighter was ik vergeten en moet eigenlijk voor de vorige stap. Met een normale platte oogschaduwkwast breng ik Phloof! van MAC aan onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek.

make-up tutorial foto losse glitter
Dan pak ik een bordeauxrode kleur van Flormar. Het is kleur nummer 22. Deze kleur werd helaas niet heel intens op mijn ooglid als gehoopt. Daarom bracht ik hem graag aan met wat water waardoor de kleur nog wat intenser word. Deze bracht ik aan met een normale platte oogschaduw kwast op het bewegend ooglid tot de arcadeboog.

make-up tutorial foto losse glitter
Daarna pakte ik een mengeling van de kleur Triple Fudge en Black Forrest Truffle beiden uit de Chocolate Bar van Too Faced. Deze bracht ik aan voor net wat meer intensiteit. Ik bracht hem aan met een crease brush in de arcadeboog. De bruine kleur zorgt voor de donkere tint en de andere kleur geeft en een paarse touch met kleine glitter aan. Daarna blende ik dit uit met een blending brush.

make-up tutorial foto losse glitter
Ook bracht ik bij deze stap alle kleuren nog wat intenser aan die vervaagd waren.

make-up tutorial foto losse glitter
Dan gaan we verder voor onder het ooglid. Hier bracht ik Quarry van MAC aan. Dit deed ik met een stevig kwastje en bracht ik aan onder mijn wimperrand. Deze kleur vond ik goed bij de look passen, maar is niet direct zo zwaar en donker van kleur.

make-up tutorial foto losse glitter
Daarna was het tijd voor oogpotlood. Dit is echt niet te missen in een look. Op mijn bovenste waterlijn bracht ik de Oriflame Giordani Gold Eye Pencil in Black aan en op mijn onderste waterlijn de grijze kleur van dezelfde lijn. Dit zijn hele intense potloden waarmee de look een beter geheel word. De zwarte laat de eyeliner als ware doorlopen en je ziet dan geen stukje huidskleur meer wat ik persoonlijk erg mooi vind.

make-up tutorial foto losse glitter
Dan is het nu tijd voor eyeliner. Ik gebruikte zoals de laatste tijd de GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner in de kleur Black. Dit is echt mijn favoriete eyeliner op het moment. Ik had alleen niet mijn eyeliner dag vandaag. Bij mijn andere oog heb ik hem twee keer opnieuw gedaan en hier vind ik hem ook niet perfect. Toch kan een eyeliner niet ontbreken voor mij!

make-up tutorial foto losse glitter
Toen was het tijd voor glitter! Ik gebruikte de Make Up Studio Losse Glitter in een roze kleur. Binnenkort zal hier een artikel van online komen. Ik bracht wat oogschaduwbasis van Too Faced aan op mijn hand. Hier dipte ik een stevig kwastje in die ik vervolgens in de glitter dipte. Daarmee bracht ik de glitter heel snel aan onder mijn wimperrand. Hierdoor blijft het goed zitten. Het aanbrengen is niet extreem makkelijk en ik kan je vertellen dat je later nog wel een glitter zult terug zien glinsteren.

make-up tutorial foto losse glitter
Als laatste stap bracht ik mascara en neowimpers aan. De mascara is van Oriflame. Het is de Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara en de nepwimpers komen van eBay. Het blauwe wat je ziet is trouwens de wimperlijm. Dat trekt dus nog weg

make-up tutorial foto losse glitter
Hier zie je de uiteindelijke look.

make-up tutorial foto losse glitter
En toen was de look helemaal af! Voor mijn gezicht gebruikte ik de L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation in de kleur 10 Porcelain. De bronzer is van de zomercollectie van MUA waar binnenkort een review van komt. De blush is van Paula’s Choice en de Highlighter komt uit hetzelfde palette. De look maakte ik af met de MAC Julia Petit Lipstick in de kleur Boca die heel erg lijkt op Faux van MAC.

make-up tutorial foto losse glitter
Uiteindelijk lijkt de look voor mijn gevoel altijd minder intens en heftig op de foto dan in het echt helaas. De glitters vallen heerlijk op de bordeaux rode kleur geeft een mooi warm effect. De lipstick vind ik er ook perfect bij passen. Ik ben heel tevreden over deze look! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien dat je er wat aan hebt gehad 🙂