dear diary weekvlog make me blush
Goedemorgen! Dear Diary, afgelopen week was ik heerlijk productief en heb ik veel dingen kunnen doen die ik al een lange tijd wilde doen, maar nooit tijd voor had. Vandaag ga ik je in mijn Dear Diary laten zien hoe mijn afgelopen week eruit zag.

dear diary weekvlog make me blush
Tijdens deze periode blijf ik zo veel mogelijk thuis, maar ik wilde nog graag een cadeautje halen en het liefst bij de lokale chocolaterie. Ik besloot toch maar even naar het centrum te gaan om iets te kopen. Uiteindelijk kocht ik twee hartjes met bonbons speciaal voor Moederdag en voor mijn vriend. Mijn vriend en ik zijn namelijk één jaar samen en dat moest even gevierd worden. Als kleinigheidje gaf ik hem het hartje vol bonbons.

sims 4 meubels downloaden
Nu ik wat meer vrije tijd over heb, ben ik weer begonnen met het spelen van de Sims. Ik heb een klein gezinnetje samengesteld en heb heel veel leuke meubels online gedownload. Dat maakt het spelen en daarbij ook het inrichten een stuk leuker naar mijn mening.

Hier zie je nog een foto van mij en mijn vriend. Onze eerste jaartje samen! Deze foto was vorig jaar gemaakt in Movie Park.

dear diary weekvlog make me blush
Op dinsdag heb ik weer een heerlijk rondje hardgelopen. Deze keer liep ik 4 kilometer en in de avond vind ik het dan altijd fijn om af te sluiten met een bakje kwark. We hadden nog verse aardbeien, heerlijk!

De dripping foto’s zijn helemaal een trend die je nu overal voorbij ziet komen op Instagram en Facebook. Het is echt super makkelijk om te maken. Mocht jij dit ook willen maken, ik heb er een kleine tutorial van gemaakt.

ardell magnetische wimpers
Onze badkamer is een lange tijd een bouwput geweest, maar eindelijk is hij af en ik vind het echt heel mooi geworden. We hebben de luxe dat we twee badkamers hebben. Gelukkig konden we dus nog wel douchen en in bad toen deze badkamer verbouwd werd.

De afgelopen week stond veel in het teken van vooruit werken qua YouTube video’s. Ik testte een magnetische eyeliner met magnetische wimpers en verbaasde mij over het effect. Bekijk hier de video erover.

dear diary weekvlog make me blush
Tweede keer dat ik ging hardlopen deze week. Ik ben er onwijs trots op. Hopelijk kan ik het aankomende week ook weer volhouden om twee keer te gaan.

Voor mijn bedrijf schreef ik mijn missie en visie op en ik vond dat daar een visionboard bij hoorde. Ik knipte uit tijdschriften en maakte een visionboard. Uiteindelijk heb ik nog niet alles erop geplakt, want ik vind hem misschien nog een beetje leeg. Dus ik wil nog opzoek gaan naar andere tijdschriften.

dear diary weekvlog make me blush
De afgelopen tijd heb ik heel veel dingen opgeruimd, waaronder al mijn make-up. Het meeste is gehalveerd en dat voelt echt als een opluchting.

dear diary weekvlog make me blush
Zoals ik al benoemde, was afgelopen week heerlijk productief. Zo maakte ik ook leuke gifjes voor op Instagram. Het is echt super makkelijk om te maken en ik schreef er ook een blogpost over. Je kan mijn Instagram gifjes vinden als je zoekt op mijn gebruikersnaam makemeblushnl. Vergeet me ook zeker niet te volgen daar.

Mijn meest favoriete douchefoam is op! Deze van Balea die ruikt naar Vanille Cheesecake is echt heerlijk, maar helaas is hij niet meer te koop. Daar baal ik echt enorm van.

lush bubble bar kerstcollectie
Van mijn werk kreeg ik een leuk pakket thuis waaronder een puzzel. Hij was vrij klein, maar alsnog erg lastig want er waren veel stukjes zonder opdruk. Uiteindelijk zie je ook maar weer dat ik hem niet eens heb kunnen oplossen.

Zaterdagavond ging ik sinds tijden weer eens lekker in bad. Deze keer met een bubble bar van de kerstcollectie van Lush. Daarbij deed ik ook een heerlijk masker op van Balea. Dit was het witte chocolademasker en hij rook heerlijk. Ik kreeg er gelijk trek van.

Hiermee sluit ik dan ook deze Dear Diary voor deze week. Hopelijk is volgende week voor mij net zo productief als deze week.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?