make-up nieuws Mei 2020
In dit artikel deel ik met je heel veel leuke nieuwtjes en geruchten op het gebied van beauty. Welke producten worden er binnenkort gelanceerd en welke roddels gaan er rond op het internet. In dit artikel vol make-up nieuws & geruchten deel ik het allemaal met je.


Lees hieronder het artikel of bekijk de video hierboven waarin ik alle make-up nieuwtjes en geruchten aan je laat zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

ABH Norvina Pro Pigment Palette make-up nieuws

ABH Norvina Pro Pigment Palette Vol. 4

Anastasia Beverelly Hills lanceert een nieuw oogschaduw palette, namelijk het Norvina Pro Pigment Palette Volume 4. Dit palette bevat vooral veel roze tinten, maar ook wel een pop of colour zoals bijvoorbeeld de gele kleur. Het palette bevat 25 kleuren en is verkrijgbaar voor een prijs van € 69,90.

Jeffree Star Collectie Cremated

Jeffree Star Collectie Cremated

Jeffree Star heeft een nieuwe collectie uitgebracht genaamd Cremated. De collectie bestaat uit een oogschaduwpalette, enkele kleuren van The Gloss en twee toilettasjes. Vanaf 22 mei is het eerst alleen verkrijgbaar via de website van Jeffree Star Cosmetics. Na ongeveer een maand is het ook verkrijgbaar bij de retailers.

Jeffree Star x Shane Dawson lip scrub make-up nieuws

Jeffree Star gerucht

Voor dit artikel is dit het enige gerucht in de beauty industrie die ik heb kunnen vinden. Een meisje in Finland bestelde bij een geautoriseerde retailer Sokos en kreeg ineens de Velour Lip Scrub in Diet Root Beer in samenwerking met Shane Dawson. Of dit een stunt is of dat dit product gelekt is, is nog maar de vraag.

lasting finish foundation Rimmel make-up nieuws

Nieuwe foundation & concealer van Rimmel

Rimmel heeft de nieuwe Lasting Matte Foundation en Lasting Matte Concealer uitgebracht. Dit is een matterende lichtgewicht foundation. Hij belooft een volledige egale dekking te geven en niet te gaan glimmen gedurende de dag. De foundation bevat een mousse formule. De foundation is verkrijgbaar in 17 kleuren voor een prijs van € 11,99 en de concealer is verkrijgbaar in 4 kleuren voor een prijs van € 9,99. Op dit moment zijn de foundation en de concealer verkrijgbaar met een enorme korting (klik daarvoor op de link).

Huda Beauty Legit Lashes Double-Ended Mascar

Huda Beauty Legit Lashes Double-Ended Mascara

Huda heeft voor het eerst een mascara uitgebracht. Ze heeft in een video gezegd dat dit zo’n goede mascara is, dat het eigenlijk niet nodig is om voor haar merk meerdere mascara’s uit te brengen. De mascara heeft twee borsteltjes en ook twee verschillende formules. Eén kant is voor volume en één kant voor krul en lengte. In de kant van krul en lengte zitten ook fibers in de formule. De mascara bevat aan beide kanten 8,5 ml aan inhoud, wat veel meer is dan gebruikelijk. Normaal hebben mascara’s 8-12 ml inhoud. De mascara is inmiddels al verkrijgbaar voor een prijs van €27,-

Huda Beauty Diamond Lip Balm make-up nieuws

Huda Beauty Diamond Lip Balm

De nieuwe Diamond Lip Balm ziet er echt prachtig uit wat betreft de verpakking. Het is een lip balm met een Plumping 3D-effect. Het bevat een lichte kleur en shimmer. In totaal zijn er zes kleuren verkrijgbaar voor een prijs van €24,- per stuk.

Max Factor REAL BROW FILL SHAPE

Max Factor REAL BROW FILL & SHAPE

Max Factor heeft een nieuw product voor de wenkbrauwen gelanceerd. Het product bevat twee zijdes. Eén kant heeft een schuin potlood en de andere kant een zacht sponsje met waxpoeder. In totaal zijn er drie kleuren verkrijgbaar. Op dit moment verkrijgbaar met veel korting.

Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel

Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel

Nog niet zo heel lang geleden is Gucci begonnen met make-up. Inmiddels hebben ze een nieuwe poeder uitgebracht, de Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel. Het is een lichtgewicht poeder met natuurlijke matte dekking. De poeder is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren voor een adviesprijs van €50,-.

Charlotte Tilbury Collectie

Charlotte Tilbury Collectie

Het laatste make-up nieuws is van Charlotte Tilbury. Charlotte Tilbury heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. In totaal zijn het drie producten, namelijk het Luxury Palette of Mattes in de kleur Desert Haze. Dit palette bevat vier matte kleuren voor een prijs van €50,-. Daarnaast komt er ook The Airbrush Bronzer die verkrijgbaar zal zijn in vier kleuren voor een prijs van €54,-. Tot slot ook nog The Air-Brush. Dit is een soort Kabuki-style make-up kwast en deze zal verkrijgbaar zijn voor €40,-.

Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen:

Make-up Nieuws & Geruchten #29 Make-up Nieuws & Geruchten #30

bron afbeelding Huda Beauty
bron afbeelding Jeffree Star Lip Scrub