winactie make-up win makemeblush
Make Me Blush bestaat 5 jaar! Al 5 jaar lang heb ik mijn eigen website en dat moet gevierd worden! Kom meer te weten over hoe Make Me Blush ooit ontstaan is en doe mee aan de winactie! Je maakt kans op een make-up pakket met een waarde van maar liefst €90,60


Bekijk bovenstaande video voor het verhaal achter Make Me Blush en om de inhoud van de winactie te zien.

winactie make-up win makemeblush

Hoe doe je mee met deze winactie?

– Abonneer je op mijn YouTube kanaal
– Like bovenstaande video
– Laat een reactie achter onder de video waarin je vertelt wat je hebt gedaan om kans te maken. (Laat ook je accountnamen achter voor als je de extra opties doet)

Extra kans maken!

Je hoeft maar weinig te doen om kans te maken, maar je kan je kansen nóg groter maken. Deze stappen zijn niet verplicht.

– Volg daniellespringer op Instagram (+1)
– Volg makemeblushnl op Instagram (+1)
– Like Make Me Blush op Facebook (+1)
– Volg Make Me Blush op Twitter (+1)
– Tweet het volgende op Twitter: “Maak kans op een make-up pakket t.w.v. €90,60 via @makemeblushnl. https://www.youtube.com/watch?v=Ay7vTtQSUt8 ” (+1)
– Regram de foto via Instagram. (+1)
– Deel het bericht via Facebook (+1)

Als je meedoet gaat je naam in een ‘pot’. Bij de extra kansen zie je bij iedere kans een +1 erachter staan. Dit houdt in dat je naam 1 keer extra in deze ‘pot’ komt. Zodra de winactie verlopen is, wordt er willekeurig iemand uit de ‘pot’ gekozen en die wint! Als je meedoet met deze winactie, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die in de disclaimer staan.

Meedoen aan deze winactie kan voor inwoners van Nederland en België t/m 20 juni 2017. De winnaar wordt bekend gemaakt onder de video, op Instagram en Twitter. Als je onder de 18 jaar bent, vraag dan toestemming aan je ouders.