Augustinus Bader nederland
Als beauty liefhebber vind ik het altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen. Op mijn blog heb ik al veel merken voorbij laten komen, maar deze week kwam ik een heel bijzonder nieuw merk tegen, namelijk Augustinus Bader. Dit merk heeft in 21 maanden tijd 21 awards gewonnen. Veel nieuwe beauty lanceringen delen vaak dezelfde eigenschappen, maar dat doen deze producten niet. Waarom het zo bijzonder is, zal ik je uitleggen in dit artikel.

Professor Augustinus Bader is een van ’s werelds grootste leider op het gebied van stamcelonderzoek. Hij heeft dertig jaar besteed aan het onderzoek van de aangeboren processen van het lichaam om zichzelf te genezen. Nu heeft hij deze technologie toegepast op huidverzorging om de huid te verjongen en te herstellen. Hij heeft een innovatieve huidverzorgingslijn ontwikkeld die inmiddels meerdere awards binnen heeft gehaald.

Voor ieder huidtype

De crèmes waar het allemaal mee begon zijn twee dagcrèmes ‘The Cream’ en ‘The Rich Cream’. Deze producten blijken goed te zijn voor ieder huidtype. Deze crèmes zijn versterkt met het gepatenteerde TFC8®. TFC8® is een mix van natuurlijke aminozuren, vitaminen van medische kwaliteit en synthetisch vervaardigde moleculen die van nature in de huid aanwezig zijn. Wat in wezen een ideale omgeving creëert voor je huid om zichzelf te herstellen.

Iedereen heeft meer dan triljoen cellen die in harmonie samenwerken en onder andere het vermogen hebben om de huid zelf te genezen. Augustinus Bader gelooft dat het lichaam zelf de beste therapeut is. Vandaar dat de producten ook voor iedereen geschikt zijn.

99% natuurlijk

Buiten dat velen magazines en gebruikers razend enthousiast zijn over de producten, zijn de producten ook nog eens 100% zonder parabenen, parfum, minerale oliën, sulfaten (SLS, SLES), DEA en agressieve chemische stoffen en bevat het voor 99% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het ook nog diervriendelijk geproduceerd.

De producten zie je steeds vaker en vaker voorbij komen op internet en ook in magazines want het schijnt dus heel goed te werken. Ik ben er dan persoonlijk ook onwijs nieuwsgierig naar geworden. Het leek voor mij persoonlijk op het eerste opzicht een ‘gewoon’ merk met huidverzorging, maar nu ik wat dieper in ben gegaan op de achterliggende gedachte, spreekt het mij nog meer aan.

Verkrijgbaarheid Augustinus Bader

De producten bevatten wel een prijskaartje, maar volgens velen is dit het absoluut waard. Als voorbeeld kost het product ‘The Cream’ €225,39 voor 50 ml. Er zijn ook kleinere verpakkingen of duo verpakkingen verkrijgbaar voor als je het voor het eerst zou willen proberen. De producten van Augustinus Bader zijn verkrijgbaar bij Douglas.

— Lees ook: 5 tips om gemotiveerd en uitgerust te blijven