Veet Easy-Gelwax Review + Win!Mooie gladde benen is iets wat ik absoluut wil voor de zomer. Graag show ik mijn benen onder leuke rokjes, maar dan moeten ze er wel mooi uitzien. De nieuwe Veet Easy-Gelwax belooft maar liefst dat je tot wel 28 dagen kan genieten van gladde benen. In dit artikel review ik vier verschillende Easy-Gelwax van Veet en maken ook nog eens twee personen kans op een groot pakket met onder andere deze Easy-Gelwax.

Veet Easy-Gelwax Review + Win!
In totaal zijn er vier verschillende varianten Veet Easy-Gelwax met een vernieuwde gelformule, namelijk:

– Voor de gevoelige huid, met amandelolie en vitamine E. Voor lichaam en Benen
– Voor de droge huid, met aloë Vera en lotusbloemgeur. Voor lichaam en Benen
– Voor de normale huid, met shea butter en Acai-bessen aroma. Voor lichaam en Benen
– Voor de gevoelige huid, met amandelolie en vitamine E. Voor bikini en oksels

Deze vernieuwde Easy-Gelwax verwijderd zelfs hele korte haartjes (1,5mm). Dit product belooft de haartjes te verwijderen vanaf de wortel en tot 28 dagen gladde benen te hebben.

Veet Easy-Gelwax Review + Win!
Voordat je de strips gebruikt is het goed om twee dagen van te voren je benen te exfoliëren. Hierdoor verwijder je dode huidcellen, waardoor de wax beter hecht aan de haartjes. Na het waxen kan je je benen insmeren met een hydraterende crème of olijfolie. Olijfolie werkt namelijk ontstekingsremmend en verzachtend, hierdoor krijg je mooie glanzende benen. Daarna is het ook nog goed om te onthouden dat je even wacht met zonnen na het ontharen. De huid is namelijk een stuk gevoeliger na het ontharen voor de zon.

Veet Easy-Gelwax Review + Win!

In gebruik voor de benen

Op mijn linkerbeen heb ik de helft met die voor de gevoelige huid gedaan (blauw) en de andere helft voor de droge huid (groen). Mijn rechterbeen heb ik gewaxt met de roze verpakking, voor de normale huid. Het voordeel is, is dat je de strips niet tussen je handen hoeft warm te maken, maar direct kan gebruiken. Het werkt heel snel en ik vind het persoonlijk absoluut geen pijn doen, echt niet! Wat ik direct merkte is dat je de strips heel goed moet aandrukken zodat ze plakken aan je haren. Ik had in het begin enkele strips niet stevig genoeg aangedrukt en daar bleven de lichte, dunne en niet opvallende haartjes zitten. Toen ik ze goed plakte, gingen die haartjes ook mee. Persoonlijk merkte ik vrij weinig verschil tussen de drie varianten waxstrips. Wel had ik het idee dat die voor de droge huid (groen) minder goed voor mij werkte. Ik had het idee dat bij deze variant mijn haartjes minder goed bleven plakken aan de strip.

Veet Easy-Gelwax Review + Win!
Na het waxen heb ik de nabehandelingsdoekjes gebruikt. Hiermee krijg je heel makkelijk alle waxresten van je huid af en beginnen ze mooi te glanzen. Wel kreeg ik al vrij snel rode geïrriteerde vlekjes/bultjes op mijn huid. Dit is natuurlijk per huid verschillend en kan bij iedereen anders uitpakken. Daarom zou ik dit persoonlijk ook niet op een belangrijke dag gaan gebruiken, maar enkele dagen daarvoor. Ook merkte ik direct verschil met het scrubben van te voren. Ik had bewust een deel van mijn been niet goed gescrubd om te kijken of dat verschil geeft. Ja absoluut, die haartjes bleven de eerste keer gewoon grotendeels zitten en de tweede keer gingen ze nog niet allemaal mee. Goed scrubben dus 48 uur van te voren, want op de delen waar ik wel goed gescrubd had, gingen de haartjes goed mee.

Conclusie

Ik ben oprecht erg te spreken over de Veet Easy-Gelwax, vooral de roze en blauwe variant zijn groot favoriet geworden. Als ik mijn huid goed scrub 48 uur van te voren dan gaan de haartjes heel makkelijk mee met de strip en voelen ze daarna erg zacht aan. De dag zelf heb ik nog last van rode vlekjes/bultjes, maar na enkele uren is dit weggetrokken. Voor mijn vakantie heb ik de strips nog een keer gebruikt en de hele vakantie lang had ik gladde benen.

De Veet Easy-Gelwax zijn verkrijgbaar bij de drogist zoals onder andere Kruidvat en Etos.

Veet Easy-Gelwax Review + Win!

Winactie Veet Easy-Gelwax

Nu mag ik twee van jullie blij gaan maken met een Veet Easy-Gelwax pakket zoals op bovenstaande foto. Hierin zitten alle vier de soorten uit deze review, een scrubhandschoen en een leuke zonnebril. Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg @makemeblushnl op Instagram
– Like de foto van de Veet Easy-Gelwax
– Tag een vriend(in) en vertel in die comment waarom jij wil winnen

Het product uit deze review heb ik ontvangen, dit beïnvloedt mijn mening niet! Lees de disclaimer.