urban decay stoned vibes
Op Make Me Blush plaats ik vaak nieuwe beauty lanceringen. Meestal in vorm van een video of een ‘Make-up Nieuws & Geruchten’ artikel. Een reeks die ik zeker weer wil laten terugkomen op Make Me Blush als er interesse in is. Vandaag ga ik een heel mooi nieuw product van Urban Decay laten zien, namelijk het Urban Decay Stoned Palette.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Als allereerst ziet het palette er waanzinnig uit. De verpakking is ontzettend bijzonder en een parel in je stash. Het palette bevat 12 gloednieuwe tinten, 8 creamy, prismatische shimmers en 4 mattes. De oogschaduws bevatten echte toermalijn. Het palette is geheel vegan en wordt meegeleverd met een dubbelzijdige kwast. Het is een mooie palette die je op zichzelf kan gebruiken of natuurlijk kan combineren met een ander tof oogschaduwpalette.

urban decay stoned vibes

Urban Decay Stoned Vibes Eyeshadow Palette € 55,-

Combineer het oogschaduwpalette met de Urban Decay Primer Potion. Voor meer intensiteit kan je ook de shimmers aanbrengen met je vingertoppen. Je kan ook wat All Nighter Setting Spray op je kwast sprayen voor nog meer intensiteit. Op deze manier laat je jouw make-up look nóg meer opvallen.

Gelukkig is Urban Decay tegenwoordig gewoon weer in Nederland verkrijgbaar. Het nieuwe Urban Decay Stoned Vibes Palette is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 55,-. Momenteel als je dit leest is het oogschaduwpalette helaas alweer uit het assortiment en niet meer verkrijgbaar. Houd voor actuele make-up lanceringen Make Me Blush in de gaten om op de hoogte te blijven.

-> Lees ook: YouTube video’s van mei 2020