Isabel Bernard
Vandaag laat ik mijn nieuwe handtas van het merk Isabel Bernard zien. Een handtas vinden met een perfect formaat en handige vakjes is nog niet zo makkelijk, maar ik heb hem gevonden! Ik laat je zien waarom deze handtas van Isabel Bernard zo fijn is en waarom jij kennis zou moeten maken met de merk!

Isabel Bernard leren handtas

Over het merk Isabel Bernard

Isabel Bernard komt uit Parijs. Haar sieraden collecties zijn dan ook gebaseerd op haar favoriete spots in Parijs. Ook vind ze dat iedere vrouw trots op zichzelf mag zijn en daarom noemde ze haar nieuwste collectie: Honoré. Uit deze nieuwe collectie komt ook mijn nieuwe handtas. Isabel Bernard heeft een groot assortiment. Met onder andere leren dames portemonnee, armbanden, oorbellen en dus ook sinds kort tassen.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Honore Ines handtas
De tas die ik koos is de Honoré Ines leren handtas van écht Italiaans kalfsleer. Hij is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en ik koos voor de kleur zwart. Ik vind zwart het meest praktisch te combineren met al mijn kledingstukken en accessoires. Deze handtas is te verstellen tot een schoudertas en dus heel praktisch in gebruik. De tas is voorzien van een suède binnenkant, heeft 2 grote vakken, 2 kleine vakken en een afsluitbaar vakje met een rits.

Isabel Bernard review

Leren tas dames

Wat ik vooral onwijs handig in gebruik vind is dat je de tas sluit doormiddel van een magneet aan de binnenkant. Zo vergeet je je tas nooit meer dicht te doen en kan je er heel makkelijk en snel weer bij als je iets nodig hebt. Dit werkt heel fijn als je de tas veel onderweg mee hebt. Door hem magneet kan je hem snel openen, maar sluit hij ook vrijwel automatisch omdat de magneet aan de binnenkant zit.

review handtas brandfield
Het is echt een tijdloos model en bevat een mooie gouden details. De tas is ontzettend mooi afgewerkt en heeft een perfect formaat om mee te nemen. Als je dit model toch iets te klein vind kan je ook nog kijken naar de grotere variant. Die lijkt qua model veel op deze, maar is een slag groter.

Isabel Bernard sieraden
De Isabel Bernard Honoré Ines leren tas dames is verkrijgbaar voor een prijs van € 189,95.

— Lees ook: Dear Diary #6

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.