dear diary
Goedemorgen, middag of avond. Het is weer tijd voor een nieuwe week. Afgelopen week was ik heel veel bezig voor school, maar had ik ook veel leuke dingen gepland staan waaronder een sample sale in Amsterdam. Ik neem je weer een weekje mee met wat ik allemaal heb gedaan in deze Dear Diary.

jumbo ice tea huid haar nagels
Zelf raak ik heel snel uitgegeten op een boterham met bijvoorbeeld ham. Het liefst probeer ik dan ook een klein feestje van mijn lunch te maken, maar wel als het kan een beetje gezond. Ik maakte twee geroosterde broodjes met een gekookt ei en avocado. Heerlijk!

Ik zag op internet dat Jumbo een nieuwe Ice Tea in het assortiment heeft die goed is voor huid, haar en nagels. Ik dacht ik ga het eens proberen. Hij was erg lekker en ook helemaal niet duur. Buiten dat ziet de verpakking er ook nog eens heel schattig uit!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

dear diary
Dinsdag was het tijd voor de presentatie van Apple. Helaas niet zo spannend, want volgende maand wordt pas de nieuwe iPhone gepresenteerd. Na de presentatie ging ik naar mijn vriend toe, want wij waren allebei op woensdag vrij.

Woensdag hebben we heerlijk uitgeslapen en zijn we naar Groningen geweest omdat ik graag wilde oriënteren voor een nieuwe camera. Ik denk dat ik eruit ben en de Canon EOS RP ga aanschaffen, maar ik vind het heel moeilijk om te beslissen omdat het een behoorlijk dure camera is. In de middag zijn we nog even langs mijn paps gegaan en hebben we nog lekker pannenkoeken gegeten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Alweer een tijdje geleden heb ik mij aangemeld om bloeddonor te worden. Vandaag heb ik de intake gehad en de eerste buisjes afgegeven. Toen mijn vader dit jaar een donor nodig had, kwam het besef nog erger binnen om mij snel aan te melden. Ben heel blij dat ik het heb gedaan en hoop dat meerdere mensen dit zullen doen. Ze komen nog steeds mensen te kort en je kan je vrijwillig aanmelden. . . #ootd #ootddutch #ootdnl #ootdnlofficial #outfitoftheday #outfit #fashionlovers #ootdloverss #ootdbabes #ootdbabesnl #ootdinspo #ootdmagazinenl #styleinspo #styleinspiration #styleblogger #styleoftheday #fashion #fashionblogger #fashionista #fashionphotography #anotheroutfitpost #outfittoday #outfitpost #outfitdetails #ootdwomen #ootdstyle #fashionmoment #outfitinspiration

Een bericht gedeeld door DANIËLLE SPRINGER (@makemeblushnl) op

bloeddonor
In de Instagram foto hierboven staat het ook al omgeschreven, maar ik heb mij dus aangemeld als bloeddonor. Ik heb een gesprek met de dokter gehad en moest vier buisjes laten afnemen. Binnenkort wordt ik opgeroepen voor een bloeddonatie. Ook wil ik mij nog aanmelden als stamceldonor, dus dat ga ik binnenkort ook zeker doen!

In de avond moest ik werken in de winkel en had het de hele dag best wel druk. Ik haalde een beetje sushi als avondeten. We hebben namelijk in de buurt een Burger King en een sushi restaurant. Ik zat in dubio, want sushi is heerlijk, maar prijzig en Burger King is lekker, goedkoop, maar ook ongezond. Ik koos uiteindelijk voor de sushi en het was weer heerlijk!

sample sale coulorful rebel
Vrijdag ging ik met mijn zus naar Amsterdam toe. We gingen heen voor een Sample Sale van Colourful Rebel. Eerst gingen we heerlijk lunchen bij Corner Bakery die vlakbij de sale zat.

Na de sale hebben we vooral veel gelopen door de stad en nog een korte stop gemaakt bij een thee bar. Ik nam voor het eerst een bubble tea. Het was wel voor ‘eens en nooit meer’, want heel lekker vond ik die bolletjes niet persé.

escape room spel
Ook speelden we nog in de avond het spel Exit; de Verlaten Hut. Dit is een escaperoom spel wat je maar 1 keer kan spelen. Ik vond het heel leuk om te spelen en raad hem ook zeker aan. Wij hebben alle onderdelen gekopieerd met de printer, zodat we het spel nog aan iemand door kunnen geven.

En dit is nog een klein deel van de sample sale. Ik heb deze dag ook gevlogd, dus binnenkort zal ik op YouTube laten zien wat ik precies heb geshopt bij de sample sale van Colourful Rebel.

— Lees ook: Dear Diary #5

Aankomende week heb ik geen wilde plannen, maar moet ik wel veel presenteren voor schoolopdrachten. Ik vind het persoonlijk echt verschrikkelijk en kan me er best wel druk om maken, maar gelukkig is alles online. Dus hopelijk valt het mee en ben ik er zo vanaf. Hopelijk vond je deze Dear Diary weer leuk om te lezen.

Wat ga jij doen deze week?