De zomerse dagen zijn voorbij en ook Essence blikt vooruit op de nieuwe Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020. Het zijn weer veel nieuwe producten waaronder een complete nieuwe lijn. In dit artikel laat ik alle producten zien.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Hello, good stuff!

Hello, good stuff is een nieuwe lijn in de Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020. De zes nieuwe producten bevatten minstens 90% natuurlijke ingrediënten die de huid verwennen en een mooie, natuurlijke uitstraling geven – allemaal onder het motto “Clean Beauty”. Alle producten in deze lijn zijn vegan en bevatten geen microplastics, parabenen, PEG’s of minerale olie.

essence hello good stuff

Hello, good stuff! Face serum | € 4,59

De formule bevat ananas-extract en zorgt voor een intensieve hydratatie en een mooie gloed.

essence bronzer

Hello, good stuff! Matt & glow bronzer | € 3,59

De 2-in-1 duo bronzer met cacaoboter breng je eenvoudig aan met een kwast. De bronzer met een aangename cacaogeur is verkrijgbaar in een lichte en medium kleur.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Hello, good stuff! Tinted beauty cream | € 3,99

Deze subtiel getinte, voedende dagcrème met natuurlijk cactusbloesemextract, hyaluronzuur en glycerine zorgt voor 24 uur hydratatie, laat lichte oneffenheden verdwijnen en is makkelijk te blenden.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Hello, good stuff! 3in1 face mist | € 2,99

Deze Face Mist bevat een natuurlijk watermeloenextract. Het houdt de make-up op zijn plaats en verfrist het de huid.

essence hello good stuff face primer

Hello, good stuff! Face primer | € 3,89

De siliconenvrije formule met natuurlijk hennep- zaadolie, waardevol aloë vera-extract, glycerine en hyaluronzuur hydrateert de huid en trekt snel in.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Hello, good stuff! Volume mascara | 3,89

De voedende textuur met kokosolie en plantaardige was voedt en versterkt de wimpers, geeft ze prachtig volume en dompelt ze onder in een diepzwarte laag.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020
essence daily dose

Daily dose of… eyeshadow palette | € 4,99

Dankzij negen metallic, glinsterende en matte hooggepigmenteerde tinten per stuk zijn er geen grenzen meer aan expressieve oogmake-up looks. Waar het ENERGY-palet sterke gouden en oranje nuances biedt, bevat de DAILY DOSE OF LOVE prachtige, draagbare rosé oogschaduws. Het POWER-palet doet zijn naam eer aan, want met de kleurintensieve rode en blauwe tinten kun je adembenemende, expressieve looks creëren. De duurzame verpakking is een echte blikvanger, want hij is gemaakt van 100% gerecycled papier, heeft geen magneten nodig en past dankzij het handige formaat in elke favoriete handtas.

essence brown edition palette

The BROWN edition eyeshadow palette | € 3,99

De superzachte textuur van het nieuwe BROWN edition eyeshadow palette is makkelijk aan te brengen en garandeert een langdurige, hooggepigmenteerde kleur op de oogleden in prachtige, zachte en donkerbruine tinten.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

24ever mascara’s | € 3,59

De voedende textuur met hennep-, amandel- en jojoba-olie en vitamine E bedekt de wimpers met een diepzwarte laag die 24 uur aanhoudt. Het volume kan geleidelijk worden opgebouwd; afhankelijk van het gewenste effect en is verkrijgbaar in twee versies: of het nu gaat om de 24ever BOLD volume mascara met een borsteltje van plastic-elastomeer voor extreem volume of de 24ever DEFINED volume mascara met een vezelborsteltje voor een gedefinieerde volumineuze look – de keuze is aan jou!

essence Tokyo palette

Konnichiwa Tokyo eyeshadow palette | € 6,99

Met dit nieuwe Eyeshadow Palette kunnen fans van Tokyo zich nu onderdompelen in het bruisende stadsleven en een onweerstaanbare look op hun ogen toveren. Het palet bevat negen langhoudende, hooggepigmenteerde matte en glinsterende tinten die perfect zijn voor zacht oranje, roze en lichtblauwe oogmake-up looks.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Easy brush liner | € 2,99 – vegan

Dankzij de 400 kleine, fijne haartjes kun je de punt makkelijk super nauwkeurig over het ooglid laten glijden- voor langdurige looks die zeker veel aandacht zullen trekken.

Tiny tip liner waterproof | € 2,89 – vegan

Deze extreem langhoudende, waterproof eyeliner heeft een bijzonder dunne punt om uiterst nauwkeurige eyelinerlooks te maken en eye-art te creëren als een echte visagist! De diepzwarte textuur laat een prachtige, matte finish achter en voelt aangenaam licht aan op de ogen.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Lash Princess false lashes | € 2,89

Bevestig eenvoudig de onzichtbare, flexibele wimperband aan de wimperlijn met de meegeleverde lijm en creëer een natuurlijke wimperlook met de Natural Effect-versie of een volumineuze wimperlook met de Wispy Effect-versie. De kunstwimpers voelen zo licht aan als een veertje op de oogleden en zijn herbruikbaar.

essence brow pomade

Brow pomade + brush | € 3,59

Draai eenvoudig de kleine container met pomade los, verwijder de deksel aan de andere kant en dompel de schuine borstel in de romige textuur. Vul vervolgens kleine leegtes in de wenkbrauwen op, breng de haartjes in de gewenste vorm, laat ze kort drogen en you’re done. En het beste van alles: de formule is extreem langhoudend, waterproof en vlekt niet.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Tiny tip precise brow pen | € 2,59 – vegan

Met de nieuwe semi- permanente precise brow pen met een bijzonder dunne punt, kunnen kleine leegtes in de wenkbrauwen heel makkelijk en nauwkeurig worden opgevuld.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020
essence shiny lipstick

This is me semi shiny lipstick | € 2,39 + Soft & precise lip pencil | € 0,99 – vegan

De this is me lijn wordt uitgebreid! De formule bevat voedende castorolie smelt zachtjes in de huid van de lippen en voelt superzacht aan. Samen met de bijpassende zachte en nauwkeurige LIP PENCILS vormen ze een perfecte match.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Long lasting lipstick | € 2,39 – vegan

De ultralichte, verzorgende formule geeft de lippen een intensieve kleur zonder ze uit te drogen. Voor elke tint is er een bijpassende stay 8h waterproof lip liner.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

New lip balms | € 2,59 – vegan

De lip balms bevatten menthol, argan-, castor- en jojoba-olie en reageert op de pH-waarde van de huid die de kleur bepaalt. Menthol zorgt voor een volume-effect.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Juicy Bomb shiny lipgloss | € 0,99 – vegan

De gelachtige textuur laat een mooie, glanzende finish achter op de lippen die niet plakkerig is. Bovendien heeft de lipgloss een onweerstaanbare, fruitige geur van drakenfruit, framboos, perzik of kers.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Pretty natural hydrating foundation | € 4,99

Deze foundation is samen met essence-consumenten ontwikkeld en daarom speciaal op hun wensen is afgestemd. De formule is vederlicht en langdurig en zorgt voor 24 uur lang hydratatie en geeft een prachtige, natuurlijke 24 uur houdende matte finish. Het bevat hyaluronzuur en aloë vera en heeft een gemiddelde dekking. Hierdoor verdwijnt roodheid en zorgt het voor een gelijkmatige teint dat aangenaam zacht met de huid mengt. In de winkel vind je tien kleuren en online 31 kleuren.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Prime + Studio primer | € 3,59

Primers voor een gladde en mooie huidtextuur, waarbij de poriën zichtbaar verfijnd worden. De langdurigheid van de foundation wordt verlengd. Daarnaast voelt de romige textuur vederlicht aan op de huid en wordt extreem snel opgenomen zonder onaangename restjes achter te laten. Je kunt kiezen uit twee varianten: de PRIME + STUDIO HYDRATING + skin refreshing primer met kokoswater en hyaluronzuur geeft de huid 24 uur lang extra intensieve hydratatie. De PRIME + STUDIO PROTECTING + skin perfecting primer beschermt de huid tegen de zonnestralen dankzij een zonbeschermingsfactor van SPF 20 bestaande uit UVA- en UVB-filters.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Sun club natural glow bronzing powder | € 2,99

De bronzer bevat lichtreflecterende pigmenten die elke teint perfect accentueren. Daarnaast heeft het een zachte kokosgeur en is het verkrijgbaar in een koele en warme tint.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

All about matt! Oil control paper | € 1,99

De klassieker in een roze verpakking bevat nu ook een groen beautywonder met een nieuw, lichtgroen design. Wanneer je het zacht aanbrengt op de huid, absorbeert het overtollig olie en talg, verfrist het make-up en laat het een perfecte, matte teint achter.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020
Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Eyebrow spoolie | € 1,59 + Concealer sponges | € 2,99

Nieuwe toevoegingen aan de familie van brushes en tools. Met de sponzen kunnen vloeibare texturen nauwkeurig worden aangebracht en kunnen kleine oneffenheden en schaduwen heel makkelijk worden verborgen. Met de eyebrow spoolie breng je je wenkbrauwen met één penseelstreek in de perfecte vorm.

Fix & last 18h make-up fixing spray | € 3,39

Het beschermt en fixeert de make-up tot wel 18 uur lang en matteert de look voor een natuurlijke finish. De waterproof-formule trekt snel in, is alcohol- en olievrij en ligt zeer zacht op de huid.

Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020

Clean & care base coat, clean & strong nail polish, clean & glam top coat | € 1,99

De clean & care base coat met biologische perzikolie en 95% natuurlijke ingrediënten, zorgt voor prachtige, verzorgde nagels en bereidt ze perfect voor op hun favoriete nagellak. De formule van de zeven trendy, draagbare nagellakken in de clean & strong lijn verstevigt merkbaar de nagels in slechts één week. Met 86% natuurlijke ingrediënten. De clean & glam top coat maakt de perfecte look compleet en geeft het de nagels een prachtige, glanzende finish met glitterdeeltjes die zelfs biologisch afbreekbaar zijn. Met 80% natuurlijke ingrediënten.

Express nail dry spray | € 2,59

Spray eenvoudig op de base coat, tussen de afzonderlijke lagen nagellak en op de top coat, wacht telkens 60 seconden – en jouw pas gelakte nagels zijn klaar voor actie zonder een olieachtige laag.

Extreme gel top coat | € 2,59

Het laatste product van de Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020 is een top coat. Voor een adembenemende, glanzende, gelachtige finish met een langere houdbaarheid van je nagellakkleur. Dit is bevestigd door 80% van de gebruikers in combinatie met de shine last & go! gel nail polish.

Zelf ben ik enorm benieuwd naar alle producten van de Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020 en kan niet wachten om ze te gaan testen! Op mijn YouTube kanaal zal ik dan ook zeker de producten gaan testen, dus vergeet je niet te abonneren. De Herfst/Winter Update is vanaf midden oktober 2020 verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

-> Lees ook: YouTube video’s van mei 2020