babyliss draadloze krultang stijltang
Een reden waarom ik geen krultang meeneem voor een dagje of weekendje weg is vanwege al die kabels. Om eerlijk te zijn vind ik het maar een gedoe, laat staan om nog ergens een stopcontact te vinden in de buurt van een spiegel met goed licht. Het klinkt als een enorm luxe probleem, maar er is wel een oplossing voor. Babyliss heeft iets nieuws gelanceerd namelijk een draadloze krultang en stijltang. In deze blogpost vertel ik je er meer over.

DRAADLOZE KRULTANG – 28MM – € 179,90

De BaByliss 9000 Cordless Waving Wand is een draadloze krultang met een diameter van 28 mm. Heel mooi om losse golven mee te creëren. De krultang warmt snel op en de keramische coating zorgt er voor dat je haar niet beschadigd. De krultang heeft drie temperatuurinstellingen: 160°C, 170°C, 180°C Bestel deze draadloze krultang bij Bol voor € 179,90.

babyliss draadloze krultang stijltang

DRAADLOZE KRULTANG MET KLEM – 25MM – € 179,90

Daarnaast is er ook nog de Cordless Curling Tong; een draadloze krultang met klem. Deze krultang beschikt over het verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element is aangepast aan de vorm van de tang voor een gelijkmatige warmteverdeling en constante opwarming van iedere lok, zelfs bij lagere temperaturen. Met deze krultang kan je tot wel 40 minuten draadloos je haar krullen. Bestel deze draadloze krultang bij Bol voor € 179,90.

babyliss draadloze krultang stijltang

DRAADLOZE STIJLTANG – € 199,90

Tot slot de draadloze stijltang om glanzende steile lokken te creëren. De stijltang kan na drie uur snelladen een half uur lang non-stop gebruiken. De krachtige lithium-ion batterij zorgt ervoor dat de stijltang net zo
goed is als een stijltang met snoer. De BaByliss 9000 is supersnel op temperatuur én hij blijft dit ook. De indicator geeft aan hoe lang de batterij nog mee gaat. Op te warmen in drie standen: 160, 180 en 200 graden. Bestel deze draadloze stijltang bij Bol voor € 199,90.

Naar mijn idee zijn draadloze hairtools echt dé uitkomst. Ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen in je tas mocht je meerdere afspraken op een dag hebben.

Babyliss levert bij alle tangen een opbergetui met beschermde stof aan de binnenkant en een hittebestendige mat. Zo kan je veilig de krul- of stijltang neerleggen zonder iets te beschadigen. Beide krultangen worden geleverd met een hittebestendige stylinghandschoen. Ook hebben alle tools een slaapstand en automatische uitschakeling. Na 5 minuten zonder gebruik gaat de tang naar 120 graden en na 10 minuten volledig uit. De nieuwe tools van Babyliss zijn onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.