We kunnen alweer aftellen tot de kerst. Naar mijn idee de fijnste periode van het jaar. In dit artikel laat ik de leukste beauty adventskalenders van 2021 zien. Daarnaast zullen ook nog eens heel veel van deze adventskalenders later dit jaar unboxt worden op Make Me Blush. Kijk je mee naar de leukste beauty adventskalenders?

Klik op de link in de omschrijving van de adventskalenders, om de kalender te bestellen.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

De leukste beauty adventskalender van 2021

LOOKFANTASTIC Αdventskalender 2021 – € 95,-

De LookFantastic Adventskalender bevat dit jaar 23 producten en heeft een waarde van €475,-. De kalender bevat merken als Nars, Shiseido, Aveda en meer. De kalender is al te bestellen en zal 1 oktober bezorgd worden. Klik hier om de kalender te bestellen.

De leukste beauty adventskalender van 2021

ESSENCE COSMETICS ADVENTSKALENDER 2021 – € 24,99

Essence heeft voor 2021 weer een nieuwe beauty adventskalender. In totaal zijn er 24 deurtjes in de kalender om af te kunnen tellen voor Kerst. In 21 deurtjes zitten speciale Limited Edition producten die niet los verkrijgbaar zijn. De andere drie deurtjes bevatten favorieten uit het standaard assortiment. Essence heeft speciaal voor Kerst hele leuke Limited Edition producten met verpakkingen in de kerstsfeer. De Essence adventskalender is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar vanaf eind oktober tot en met eind november 2021 en ook via Bol.com te bestellen.

De leukste beauty adventskalender van 2021

RITUALS ADVENTSKALENDER 2021 HUIS – € 59,90

Dit jaar heeft Rituals twee verschillende adventskalenders in het assortiment. Dit is daarvan de goedkoopste variant in de vorm van een huis. Een goed gevulde kalender voor Kerst. Mocht je een kalender van Rituals willen die er nóg mooier uitziet en grotere producten bevat? Bekijk dan de Village kalender van Rituals hieronder. Bestel deze adventskalender hier.

RITUALS ADVENTSKALENDER 2021 THE VILLAGE – € 89,90

Als je de mooiste kalender wil hebben voor jezelf of om cadeau te geven, dan zou ik persoonlijk deze van Rituals aanraden. Vorig jaar is Rituals begonnen met een adventskalender in vorm van een kerstdorpje. Dit sloeg zo erg aan, dat Rituals voor dit jaar weer hetzelfde heeft. De kalender is inmiddels al verkrijgbaar via Rituals.

benefit adventskalender. 2021

Benefit Adventskalender – € 72,99

Als je wil gaan voor een luxe adventskalender, dan kan deze van Benefit een goede optie zijn. In de Benefit adventskalender zitten 12 bestsellers en favorieten van Benefit. Open bijvoorbeeld eens in de twee dagen een vakje of begin met deze kalender op 12 december. De kalender bevat voornamelijk veel mini’s, maar het is leuk om op deze manier eens kennis te maken met het merk!

the body shop adventskalender

The Body Shop ADVENTSKALENDER 2021 Share The Joy – € 55,-

The Body Shop heeft dit jaar drie verschillende adventskalenders waarvan de Share the Joy Advent Calendar de goedkoopste is. De kalender bevat 24 kleine cadeautjes waarmee jij kan aftellen tot aan Kerstmis. Alle kalenders van The Body Shop hebben een mooi pop-up effect met allemaal kleine pakketjes. Deze kalender heeft een waarde van €95,50. Bestel de kalender hier.

The Body Shop BIG ADVENT Calendar 2021 – € 90,-

The Body Shop heeft dit jaar drie verschillende adventskalenders waarvan The Body Shop Big Advent Calendar de middelste variant is. De kalender bevat 24 kleine cadeautjes waarmee jij kan aftellen tot aan Kerstmis. Deze kalender heeft een waarde van €141,50 en bevat mini producten, maar ook een aantal full sizes.

the body shop ultimate advent

The Body Shop The Ultimate Adventskalender – €130,-

The Body Shop heeft dit jaar drie verschillende adventskalenders waarvan The Body Shop Ultimate Advent Calendar de meest uitgebreide variant is. Deze kalender bevat veel full size producten en bevat in totaal 24 cadeautjes. Deze kalender heeft een waarde van € 233,-. Bestel de kalender hier.

De leukste beauty adventskalender van 2021

Lush Adventskalender 2021 – € 235,-

Ook Lush komt dit jaar weer met een nieuwe adventskalender. Deze adventskalender bevat voornamelijk heel veel bubble bars en bath bombs van de prachtige kerstcollectie. In totaal bevat de kalender 26 fullsize producten.

action adventskalender 2021

Action Spa Exclusives Adventskalender – €11,95

Ook Action heeft in 2021 meerdere adventskalenders in hun assortiment zitten waarvan de versie van Spa Exclusives er één van is. Deze Action adventskalender zit vol met beauty en skincare producten. Dit is toch wel de goedkoopste beauty adventskalender die je gaat kunnen vinden met in totaal 24 producten. De gehele inhoud van de Action adventskalender is te vinden op het YouTube kanaal van Make Me Blush. In een video heb ik de hele kalender laten zien en je kan ook kans maken om deze kalender daar te winnen.

Voor welke beauty adventskalender ga jij dit jaar? Of vond jij de kalenders van vorig jaar leuker?

— Lees ook: 3x mijn favoriete herfstoutfit van OTTO