herfstoutfit
Na de afgelopen paar dagen is het wel duidelijk geworden dat het herfstseizoen is aangebroken. Eerlijk gezegd ook mijn favoriete seizoen van het jaar. De maanden september en oktober voelen voor mij als een frisse start en daar hoort voor mij ook een update van mijn garderobe bij. Ook qua kleding vind ik de herfst een heel leuk seizoen, voornamelijk vanwege het kunnen dragen van laagjes. Bij een warme herfstdag kan het een laagje minder en indien het kouder wordt, is een blazer perfect. In deze blogpost deel ik drie keer een leuke herfstoutfit van OTTO.

herfstoutfit bloesje

Herfstoutfit #1 – stoer combineren met netjes

Mijn eerste favoriete herfstoutfit is deze combinatie. Een combinatie van warme bruintinten doet het altijd goed. De stoere leren legging in combinatie met een schattig bloesje vult elkaar perfect aan. Met daaroverheen een warme lange jas, een beige tas en witte sneakers van Fila. Deze complete outfit heb je al voor iets meer dan € 300,-.

herfstoutfit rok

Herfstoutfit #2 – rok in combinatie met een trui

De tweede outfit is naar mijn idee ook weer een heerlijke herfstige combinatie. Een mooie herfstig groene rok met daaroverheen een warme trui in dezelfde groene kleur. Te dragen met een panty, maar voor de warmere dagen natuurlijk ook zonder panty. Vooral erg leuk te combineren met zwarte details zoals de zwarte laarsjes en de zwarte tas. Vergeet ook zeker niet om je look compleet te maken met bijvoorbeeld een herfstig parfum.

herfstoutfit blazer

Outfit #3 – het dragen van blazers

Tot slot de derde outfit. Een outfit die ik meermaals per week draag. Een zwarte coated jeans met een witte top en een fijne blazer. Een blazer is perfect voor dit seizoen omdat je deze gemakkelijk uit en aan kan doen mocht het wat warmer worden. De blazer maakt het vrij zakelijk, maar door het te combineren met een wit shirt en stoere sneakers maakt dit de outfit ook erg casual. Deze outfit zonder het horloge heb je voor +/- € 230,-.

Alle outfits zijn verkrijgbaar via OTTO. Naast kleding, verkoopt OTTO ook andere items zoals meubels, huishoudelijke apparaten, multimedia en nog veel meer. Zeker even een kijkje waard als je het mij vraagt.

Ben jij al helemaal klaar voor de herfst? En wat is jouw favoriete outfit?