Labello Caring Lip Oil Review
Een product met een verzorgende werking en wat er ook nog eens prachtig uitziet? Dat klinkt echt als de perfecte combinatie! Labello heeft de afgelopen tijd veel leuke nieuwe lanceringen gehad, waarvan dit er eentje is. In deze blogpost review ik een product van Labello wat dit belooft, namelijk de Labello Caring Lip Oil Review.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Labello Caring Lip Oil Review
De Lip Oil zit verpakt in een kartonnen verpakking en de Lip Oil zelf is een kleine gloss verpakking met ook een applicator vergelijkbaar met een lipgloss. De Labello Caring Lip Oil is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk Dress Nude en Finish Clear. In deze review laat ik de kleur Dress Nude zien. De Labello Caring Lip Oil hydrateert de lippen en geeft een glanzend finish net zoals een lipgloss.

Labello Caring Lip Oil Review
Hier zie je het effect van de Lip Oil. Het is een hele subtiele glans, maar ik vind het wel echt een prachtige glans. Het is een gloss die niet plakt en juist erg fijn aanvoelt op de lippen. De Lip Oil werkt ook nog eens goed verzorgend. Wel heb ik het idee dat het iets minder verzorgend werkt dan standaard lippenbalsems. Dus als ik onwijs droge lippen heb, dan is dit voor mij niet hét product wat dit oplost. Dan zou ik alsnog kiezen voor een intenser product. De Lip Oil is verrijkt met jojoba-olie dat zorgt voor het verzorgende effect.

lipgloss lippenbalsem

Conclusie Labello Caring Lip Oil Review

Ik ben onwijs tevreden over dit product en sinds ik het voor het eerst geprobeerd heb, zit het dagelijks in mijn handtas. Het is makkelijk en snel bij te werken, het ziet er prachtig uit en werkt ook nog eens verzorgend. Het grootste pluspunt is toch wel dat het product eruit ziet als een gloss, maar dit product niet plakt. Geen problemen meer dus met haren die vast blijven plakken aan je lippen! Al met al heb ik geen negatief punt over dit product.

Labello Caring Lip Oil Review
De Labello Caring Lip Oil is verkrijgbaar voor een prijs van €7,99 bij o.a. Kruidvat. Labello is met regelmaat in de aanbieding, dus hiervoor zou ik zeker de acties goed in de gaten houden.

Kende jij dit product al?

— Lees ook: Kruidvat Gummies Review – Oh My Night, Focus & Energy