Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
Een foundation die 25 uur lang belooft mooi te blijven zitten?! Rimmel die heeft het! Als ik dit in een naam van een product hoor, dan verwacht ik er al veel van. In dit artikel review ik voor je de Rimmel Lasting Finish 25H Foundation.

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
De Rimmel Lasting Finish foundation belooft bestand te zijn tegen zweet, hitte en vochtigheid. De foundation houdt tot wel 25 uur lang, zonder uit te lopen. Je huid zou er nieuwe energie van krijgen en gehydrateerd aanvoelen. Daarnaast bevat hij ook een ‘Comfort Serum’ en SPF 20. Die 25H betekend natuurlijk niet dat ze hem aanraden om 25H op te houden, maar het is meer om te laten zien wat hij in principe zou moeten kunnen.

In Nederland is deze Rimmel Lasting Finish Foundation verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk 200 Soft Beige, 201 Classic Beige, 300 Sand Foundation en 400 Natural Beige. Zelf heb ik de kleur 010 Light Porcelain. Bij de webshop van FeelUnique zijn namelijk maar liefst zeven verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk:

010 Light Porcelain
100 Ivory
103 True Ivory
200 Soft Beige
201 Classic Beige
303 True Nude
400 Natural Beige

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
De verpakking vind ik mooi en echt weer bij Rimmel passen. Het is een glazen flacon met een goed doserend pompsysteem. De details zijn rood en het geheel vind ik er prima uitzien en werkt fijn. De inhoud van deze foundation is 30ml wat normaal is voor een foundation. De verpakking is bijna een exacte kopie van de Match Perfection Foundation.

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
Links zie je de foundation op mijn arm en rechts zie je hem licht uitgesmeerd. De foundation is roze van ondertoon. Niet heel sterk en opvallend, maar hij is het wel. Helemaal als je hem vergelijkt met de Rimmel Match Perfection Foundation. Die is namelijk een stuk meer geel.

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
Op de bovenste drie foto’s zie je mijn gezicht zonder foundation op. Hier heb ik enkel make-up aangebracht op mijn wenkbrauwen. Op de onderste drie foto’s zie je de foundation aangebracht, maar uiteraard nog zonder concealer of iets anders. De dekking van deze foundation is heel goed zoals je al kan zien. Ook is de foundation qua kleur licht genoeg voor mij en dat is fijn om te weten!

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
Hier zie je nog een duidelijke close-up van het effect. Je ziet vooral dat deze foundation een hele hoge dekking geeft. Ook zie je een beetje een matte finish bij deze foundation.


Op deze foto draag ik de foundation in combinatie met andere make-up producten.

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

Conclusie Rimmel Lasting Perfection Foundation:

Ik ben erg te spreken over deze foundation. De dekking is heel goed en dat is fijn. Het aanbrengen gaat prima en gedurende de dag blijft hij goed zitten. Die 25H kan ik natuurlijk moeilijk testen, maar hij zit er goed op aan het einde van de dag. Toch vind ik het wel lastig te zeggen of hij bestand is tegen zweet, hitte en vochtigheid. Ik wil zeggen van wel, maar misschien heeft dit een beetje een placebo effect voor mij. Ik merk eerlijk gezegd geen extreem grote verschillen. Ik zal ook eerlijk toegeven dat ik deze foundation enorm vind lijken op de Rimmel Match Perfection Foundation. Niet alleen van verpakking, maar ook qua werking. Deze is nét iets dekkender, maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de Match Perfection. Het is een grote kans dat het komt door de ondertoon van de foundation. Ook heb ik het idee dat je bij deze foundation, de foundation meer op mijn huid ziet liggen. Hierdoor krijg ik ook sneller een pancake-effect. Mijn huid ziet er gedurende de dag nét even wat stralender en mooier uit met de Match Perfection Foundation.

Toch vind ik het echt een top product. Het is naar mijn idee een hele goede foundation, met een hoge dekking die ook nog eens lang blijft zitten.

De Rimmel Lasting Finish 25H Foundation is bij de Nederlandse drogist zoals Kruidvat verkrijgbaar voor een prijs van €13,49 en bij FeelUnique voor een prijs van €10,23.

 • Verpakking
 • Houdbaarheid
 • Dekking
 • Kleurkeuze
4

Samenvatting

Fijne foundation voor als je opzoek bent naar veel dekking en een lange houdbaarheid. De foundation ‘smelt’ minder snel met je huid samen, waardoor je wel kans kan hebben op een pancake-effect. De ondertoon van kleurnummer 010 is aan de roze kant.

Verzenden
User Review
4 (1 vote)
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

12 Reacties

 1. 16 maart 2017 / 09:53

  Klinkt als een fijne foundation. Ik vind het resultaat er in ieder geval heel erg goed uitzien!

 2. 16 maart 2017 / 10:20

  Wauw, wat staat deze foundation je mooi! Zo te zien matcht hij perfect bij je huidskleur. Toevallig heb ik net de matte foundation van Rimmel gekocht, omdat ik altijd last heb van een glimmende huid, het maakt niet uit hoeveel poeder ik gebruik haha.

 3. 16 maart 2017 / 11:01

  Helaas zou ik deze skippen door de ondertoon maar als je een koele ondertoon hebt lijkt deze wel fijn!

 4. 16 maart 2017 / 19:30

  Ziet er idd goed uit! Wel beetje jammer van het cakey effect x

 5. 17 maart 2017 / 08:50

  Wat een mooie foundation! Zelf heb ik een gele ondertoon dus ik hoop dat ze ook voor mij de perfecte kleur hebben.

 6. 17 maart 2017 / 14:06

  Hij staat je in ieder geval erg mooi. Jammer dat veel foundations zo weinig kleurvariaties hebben. Met een heel lichte of juist een heel donkere huid heb je vaak pech.

 7. 17 maart 2017 / 22:43

  Wauw het effect is echt heel erg mooi en natuurlijk!

 8. Britt
  18 maart 2017 / 10:05

  Ik heb naar aanleiding van jouw review degene met de blauwe dop gekocht, die is ook heel fijn!