kruidvat gummies
Al enige tijd geleden heeft Kruidvat verschillende soorten vitamine gummies uitgebracht. Dit was een razend succes en inmiddels zijn er drie nieuwe soorten vitamine gummies uitgebracht. De afgelopen zes weken heb ik deze gummies uitgebreid getest en in deze review lees je er alles over.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

kruidvat gummies
De gummies van Kruidvat zijn de herkennen aan de vrolijke verpakking. Persoonlijk vind ik vitamines er altijd maar saai uitzien, maar dat is bij deze gummies absoluut niet het geval. Iedere soort bevat een combinatie van vitamines die goed samenwerken voor het behalen van resultaat. Zo review ik in dit artikel gummies die werken voor meer focus, een goede nachtrust en meer energie. Het fijne is, is dat je gewoon een potje met gummies kan kopen en weet waar het goed voor is. In plaats van dat je normaal in de drogist vitamine potjes ziet staan met enkel de begrippen: Vitamine B6, Vitamine B8 of Passiebloem. Wel zou ik je aanraden om niet zomaar vitamines te kopen, maar wel te onderzoeken welke vitamines jouw lichaam nodig heeft. Hier kom ik later nog op terug.

oh my focus

Oh My Focus Gummies – € 7,99

De Oh My Focus Gummies bevatten pantotheenzuur. Dit helpt je te ondersteunen tijdens werken en studeren. Vitamine B6 en B8 zijn namelijk goed voor je leerprestatie. Foliumzuur en vitamine B12 zijn goed voor het geheugen. Bij het gebruik van deze gummies merkte ik niet direct verschil. Ik merkte dat ik heel erg begon te letten of ik nou meer of minder gefocust was, maar uiteraard is het geen wondermiddel en had ik ook in combinatie met de gummies dagen waarbij ik me slecht kon concentreren.

kruidvat oh my night

Oh My Night Gummies – € 7,99

De Kruidvat Oh My Night Gummies bevatten citroenmelisse, kamille en passiebloemextract, dat bijdraagt aan een goede nachtrust. Ondanks dat ik eigenlijk altijd wel een fijne nachtrust heb, had ik het idee dat ik bij deze gummies het meeste verschil merkte. Ik werd ’s nachts vrijwel niet wakker en werd ook juist heel uitgerust wakker. Een erg prettig gevoel!

oh my energy

Oh My Energy Gummies – € 7,99

Kruidvat Oh My Energy Gummies bevatten vitamine B5, B6, en B8 die de natuurlijke energie in je lichaam activeren. Vitamine B3 en B12 dragen bij tot vermindering van vermoeidheid. Vitamine C draagt bij aan fitheid en jood helpt energie vrij te maken uit voeding. Bij deze gummies heb ik ook wel het idee dat ik verschil merk. Ik heb het idee dat ik wat meer energie heb en ook ’s avonds nog zin heb om dingen te doen. Iets waar ik normaal gesproken snel te moe voor ben.

kruidvat gummies

Conclusie Kruidvat Gummies

De gummies zijn uiteraard geen wondermiddeltjes. Ik merkte dat als ik de gummies gebruikte, dat ik heel erg ging letten of ik nou echt verschil merk. Uiteraard merk ik niet een opvallend verschil. Toch ben ik wel van mening dat het goed is om extra vitamine in te nemen, maar natuurlijk wel vitamine die jouw lichaam nodig heeft. Sommige vitamines kan je juist ook te veel innemen. De ene soort kan je zo uitplassen, maar lang niet bij alle vitamines is dit het geval. Ik zou aanraden om uit de zoeken welke vitamines jij nodig hebt. Uit een recent bloedonderzoek van mij is gebleken dat ik onder andere een tekort heb aan vitamine B12 en daarom ben ik heel blij met de Focus en Energy variant omdat dit hier ook in zit.

Vitamines zal ik altijd blijven nemen en een reden voor mij om juist voor de gummies te kiezen is omdat het heel makkelijk en lekker is. Van kinds af aan heb ik een angst voor het innemen van medicijnen. Waardoor ik vrijwel alle soorten medicijnen niet met water durf in te nemen, maar dit inneem met bijvoorbeeld yoghurt. Gummies zijn voor mij dan echt de uitkomst. Het enige nadeel aan deze gummies vind ik de prijs. Je hebt namelijk 2 gummies per dag nodig voor de juiste dosering. € 7,99 per potje voor 30 dagen is dan wel aan de prijzige kant in vergelijking met andere vitamines. Al is het aan de andere kant natuurlijk ook zo dat je veel geld kwijt bent als je alle vitamines los van elkaar koopt en dan moet je ook iedere dag meerdere soorten innemen. Dus al met al ben ik onwijs tevreden en ga ik deze gummies zeker opnieuw kopen. De Kruidvat Gummies zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 7,99 en te koop bij Kruidvat.

— Lees ook: Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

De producten uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.

Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog