noosh winkel pop up store
Deze week heeft Anna Nooshin de eerste NOOSH pop-up store geopend! NOOSH beauty is een relatief nieuw beautymerk in Nederland en tot op heden enkel nog online verkrijgbaar. Van 17 januari tot 31 januari 2021 kan je nu ook in het echt kennis maken met NOOSH beauty in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

In april 2021 heeft Anna Nooshin haar eigen cosmetica collectie gelanceerd genaamd NOOSH. Een beauty merk ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt en geen zin of tijd heeft om ’s morgenes uren voor de spiegel te staan. NOOSH is een duidelijke verwijzing naar Anna’s achternaam, maar het betekent ook ‘mooi’ en ‘lief’ in Farsi.

noosh winkel pop up store
De collectie is inmiddels al enorm. Zo zijn er oogschaduwpaletten, blush, lipgloss en nog veel meer. Ook zijn er nog veel verschillende soorten gift sets die ook verkrijgbaar zijn in de pop-up store. Alle NOOSH beauty producten worden in Italië ontwikkeld met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid. NOOSH is 100% dierproefvrij met grote aandacht voor vegan producten. Zelf heb ik nog geen kennis gemaakt met de producten, maar dat ga ik binnenkort zeker eens doen want het heeft me toch wel aardig nieuwsgierig gemaakt!

De pop-up store zit voor twee weken gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands. Sowieso is Westfield Mall een absolute aanrader als je zin hebt om weer eens uitgebreid te shoppen. Er zijn veel grote bekende winkels, nog meer leuke pop-up stores en je kan je hier zeker een dagje vermaken! In de NOOSH pop-up store kan je kennis maken met de producten, maar er zijn ook visagisten aanwezig voor een beauty touch-up en persoonlijk advies.

noosh winkel pop up store
Mocht het je toch niet lukken om de pop-up store te bezoeken, dan kan je natuurlijk ook de producten online bestellen. Ken jij NOOSH beauty al?

— Lees ook: Meroda Universal Foundation en Concealer Review