youtube video's
Het is zondag! Voor mij is dit de ultieme dag om te relaxen en gemiste video’s en series terug te kijken. In dit overzicht deel ik de YouTube video’s die ik in februari heb geplaatst op YouTube. Heb je ze gemist, dan kan je vandaag een hele hoop terugkijken!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

YouTube uploadschema

Op YouTube plaats ik twee keer per week een nieuwe video. Iedere dinsdag en donderdag om 15:00 staat er weer een nieuwe video voor je klaar. Vergeet je niet te abonneren om geen video meer te missen.

YouTube video’s: MONICA GEUZE SOPHIA MAE UNBOXING + TEST

In deze video laat ik de producten van het nieuwe merk van Monica Geuze zien. Zij heeft het merk Sophia Mae opgericht en daarvan bestelde ik een aantal producten. In de video laat ik de producten zien en geef ik hier ook mijn mening over.

JOSH V SHOPLOG, PAKKETJES UNBOXING – weekvlog #25

Heel af en toe plaats ik ook een weekvlog op YouTube. Met deze keer onder andere een Josh V kleding shoplog en een pakketjes unboxing.

CHANGING FOUNDATION van Meroda testen | Is het de hype waard?

Ik testte de populaire foundation die je onwijs veel op TikTok voorbij ziet komen. Het is een Changing Foundation. Dit is een witte foundation die verandert in je eigen huidskleur. In de video test ik of dit ook echt zo werkt. Bovenstaande video is een gesponsorde video. Bestel de foundation hier. Met de code DANIELLE20 krijg je 20% korting op je bestelling.

WINTER FLEECE PANTY VAN TIKTOK TESTEN

Ook dit heb ik onwijs veel op TikTok voorbij zien komen en dat is deze winter fleece panty. Een legging die eruit ziet als een panty, maar super warm aanvoelt. Je kan de legging hier bestellen.

MAKE-UP STASH OPRUIMEN & UITZOEKEN

Het was ook weer hoognodig tijd om mijn make-up op te ruimen en uit te zoeken en dat deed ik in bovenstaande video.

UNBOXING CATRICE LENTE/ZOMER 2022 ASSORTIMENTSUPDATE

Catrice heeft de producten voor de nieuwe assortimentsupdate weer bekend gemaakt en in deze video laat ik alle producten zien. Je kan de producten ook nog in deze blogpost bekijken.

FULL FACE LA GIRL MAKE-UP – Budgetproof make-up testen

In deze video ging ik make-up testen van het merk LA Girl Cosmetics. Dit is een budgetproof merk die sinds kort makkelijk verkrijgbaar is. Bovenstaande video is een gesponsorde video.

BEAUTY PR KAST OPRUIMEN

Kijk jij vaak YouTube video’s?