dear diary trouwjurk passen
Het is eindelijk weer eens tijd voor een Dear Diary! Een blogpost waarin ik met foto’s jullie een kijkje in mijn leven geef van afgelopen week. Met deze keer foto’s van een trouwjurk passen, maar we hadden natuurlijk ook te maken met de heftige storm!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

persoonlijk thuiswerken trouwjurk passen
Als eerste begon ik de week productief. Op maandag ging ik namelijk een dag thuiswerken. Daarbij vind ik het heel fijn om een kaarsje aan te steken en is het natuurlijk tijd voor lekkere snacks!

dear diary broodje avocado
Als ik thuis aan het werk ben dan pak ik altijd lekker uit met het maken van mijn lunch. Bijvoorbeeld zo’n vers broodje met avocado en tomaat, heerlijk!


Van Catrice ontving ik de nieuwe producten van de assortimentsupdate. Gelijk de volgende dag ging ik de producten unboxen en dit liet ik uiteraard zien op YouTube!

dear diary
Op woensdagavond ging ik richting mijn zus, want ik moest donderdag in de buurt van Utrecht zijn. Donderdag ging ik namelijk voor het werk opnames bijwonen van een interne videoserie. Hierbij ging ik meekijken, maar ook meehelpen bij de opnames!

Primark winkelen
Donderdagavond ging ik even alleen winkelen in Utrecht en sinds tijden ben ik weer eens naar Primark geweest. Ik ben hier denk ik zo’n 2 jaar niet meer geweest, dus ik wou echt even kijken!

primark winkelen
Daar paste ik onder andere dit jasje. Na het plaatsen van een poll op Instagram, besloot ik om deze mee te nemen. Ik heb nog meer geshopt, maar dat laat ik binnenkort op YouTube zien!

pat McGrath Utrecht
Ook kwam ik erachter dat ze bij de Douglas in Hoog Catharijne Pat McGrath verkopen! Ik heb zelf verder niks gekocht, maar ik vond het wel heel leuk om te zien!

casa borden
Onder andere ook nog onwijs leuk servies gezien. Ik vind van die borden met een opstaand randje onwijs leuk! Dit setje komt van Casa.

pink gellac winkel
Ook hebben ze sinds kort een Pink Gellac winkel in Utrecht en deze ziet er echt prachtig uit. Uiteraard heb ik daar ook lekker geshopt!

too good to go Starbucks
Daarna ging ik nog naar Starbucks voor Too Good to Go en er zat verrassend veel in! Ik betaalde er €4,- voor en dit is alles wat erin zat. Als eerste een drankje en ook nog vier verschillende snacks. Ik was erg tevreden en alles smaakte heerlijk!

trouwjurk passen chocolade croissant
Donderdag op vrijdag bleef ik nog slapen bij mijn zus en vrijdagochtend gingen we heerlijk ontbijten met zelfgemaakte chocoladecroissants!

trouwjurk passen
Op vrijdag ging ik met mijn zus en mijn moeder naar de trouwwinkel. Mijn zus gaat in mei trouwen en de jurk die ze gekozen had was binnengekomen. Tijd om de trouwjurk te passen en kijken of er nog iets aangepast moet worden.

pannenkoeken eten Utrecht
Na het passen van de trouwjurk ging we nog even heerlijk lunchen, want eindelijk kan het weer! Uiteraard kozen we voor pancakes!

trouwjurk passen
Vrijdagavond in de heftige storm reden we weer richting huis. Met enige opstakels is het toch gelukt om thuis te komen!

Mijn week was dus heel leuk met onder andere een trouwjurk passen en het winkelen in Utrecht. Hoe was jouw week?