beste adventskalenders 2023
De beste adventskalenders 2023! Hier zie je het overzicht van de leukste adventskalenders van 2023. Van beauty, tot eten, tot kinder en mannen adventskalenders. Voor ieder budget is er wat beschikbaar. Voor welke kalender ga jij?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Wat is een adventskalender?

Met een adventskalender tel je af tot kerst. Een adventskalender heeft vaak 24 of 25 vakjes, voor elke dag 1. Op 1 december begin je met het eerste vakje en je sluit af bij 24 of 25 december. Het is een leuke verrassing voor jezelf of een ander. Achter ieder vakje zit een verrassing. Je hebt kalenders van 1 specifiek merk of kalender waarbij meerder merken gecombineerd zijn.

 

Beste adventskalenders 2023

De adventskalenders van 2023 zijn momenteel nog niet bekend. Sla deze blog op, want nieuwe lanceringen voeg ik hieraan toe. Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal. Want daar komt van september tot december iedere week een nieuwe adventskalender unboxing. Vorig jaar heb ik maar liefst 23 kalenders laten zien op YouTube.

 

beste adventskalenders 2023

Welke soorten adventskalenders zijn er?

Adventskalenders heb je in verschillende soorten. Voor elk budget en elke doelgroep is er wel een kalender te vinden.

1. Chocolade advent kalender: Deze kalenders hebben achter elk vakje een klein chocolaatje.
2. Beauty advent kalenders: Deze kalenders zijn gevuld met verschillende beauty producten. Je hebt kalender van 1 specifiek merk, maar ook kalender vol met wisselende merken. Hier krijg je producten zoals make-up, huidverzorgingsproducten en nagellak.
3. Speelgoed advent kalender: Speciaal ontworpen voor kinderen. Hebben vaak kleine speelgoedjes, puzzels of bouwstenen.
4. Alcohol advent kalender: Voor volwassenen zijn er adventskalenders met verschillende alcoholische dranken, zoals bier, wijn, whisky of likeuren.

Waar kan ik adventskalenders kopen?

Adventskalenders kan je op veel plekken wel kopen, zowel in fysieke winkels als online. Ze zijn er ook in verschillende prijscategorieën.

 

— Lees ook: Ultieme beauty favorieten van 2022