Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023
Het is weer die tijd van het jaar! We kunnen weer uitkijken naar alle collecties van het najaar. De Catrice Assortiment Update herfst winter 2023 is bekend gemaakt. Wat mij betreft is dit één van de beste assortiment updates die er de afgelopen jaren is geweest. Veel innovatieve producten, meegaan met trends en kanshebbers voor goede dupes van luxe merken. In dit artikel deel ik alle nieuwe producten met je. Goed om te weten: alle nagelakken zijn niet meegenomen in deze blogpost.

Volg je Make Me Blush al op ? En ?

Catrice Assortiment Update herfst – winter 2023

Hieronder deel ik alle producten uit de update met je. Op YouTube zal er een review volgen van een aantal van deze producten.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

CHEEK AFFAIR BLUSH & HIGHLIGHTER PALETTE – €5,49

In de nieuwe assortiment update zit als eerste een palette voor het gezicht. Deze heeft een highlighter met een metallic, parelmoeren finish en een mooie blush. De poeders zijn opbouwbaar en makkelijk te blenden. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

beautifying primer

ENDLESS PEARLS BEAUTIFYING PRIMER – €9,89

Deze primer ziet er wel heel bijzonder uit in de verpakking. De Catrice Endless Pearls Beautifying Primer versterkt de natuurlijke helderheid van de huid met alle ontelbare, lichtreflecterende, bleekroze parels. De primer is transparant en heeft een lichte geltextuur.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

MAGIC REPAIR BERRY NAIL OIL – €3,99

De Catrice Magic Repair Berry Nail Oil bevat twee fasen en helpt met het herstel van je nagels met de hulp van verzorgende ingrediënten. De textuur is bevat aardbeizaad-, zoete amandel- en macadamia-olie en glycerine om de nagels en nagelriemen te hydrateren, verzorgen en regenereren. De nagelolie is kleurrijk roze en geel – wat manicures dubbel zo leuk maakt!

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

WOW IN A BOX MINI EYESHADOW PALETTE – €4,99

Dit schattige palette bevat 5 op elkaar afgestemde tinten en 5 verschillende texturen en effecten. Van glinster tot mat en duo-chrome.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

CURL IT VOLUME & CURL MASCARA -€5,49

Deze mascara zorgt voor ultra-volume en geeft elke individuele wimper een perfecte krul. Het speciaal gebogen siliconen borsteltje separeert de wimpers.

Catrice colour blast palette review

COLOUR BLAST EYESHADOW PALETTE – €6,99

Deze paletten vallen absoluut wel op in het schap door hun felle kleuren. Deze paletten hebben zachte, matte tinten, krachtige metallics en een door water geactiveerde cake liners. Ook zit er een klein kwastje bij. De oogschaduws zijn makkelijk te blenden en op te bouwen, en zijn verkrijgbaar in twee kleurschema’s: limoengroen en blauw of oranje en paars.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

FAKED 3D WILD CURL LASHES FAKED 3D HIGH LIFT LASHES – €4,49

Deze nepwimpers zijn extra licht, makkelijk aan te brengen en zeer langhoudend! Het driedimensionale meerlaagse ontwerp van de haartjes geven de wimpers veel volume. De High Lift Lashes hebben een lifting effect, terwijl de Wild Curl Lashes een extra verleidelijke look creëren. De wimpers zijn herbruikbaar – minilijm inbegrepen.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

MAX IT UP LIP BOOSTER EXTREME – €3,99

Deze Lip Booster laat de lippen er volumineus uitzien en geeft een hoge gloss finish. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Zorgt daarnaast ook voor een lip-plumping effect. Dit product bevat verzorgende jojoba-olie en vitamine E.

catrice make-up review

GLITTER GLAM GLOW LIP BALM – €5,69

De Catrice Glitter Glam Glow Lip Balm zorgt voor een stralende finish op de lippen. De kleurveranderende textuur reageert op de pH-waarde van de lippen voor een roze resultaat. De lip balm bevat sheaboter en verzorgt de lippen intensief.

melted sun cream bronzer

MELTED SUN CREAM BRONZER – €4,99

Naar dit product ben ik zelf onwijs nieuwsgierig. De nieuwe Catrice Melted Sun Cream Bronzer is makkelijk aan te brengen en te blenden. Dit product belooft lang te blijven zitten en natuurlijk eruit te zien. Deze bronzer heeft een romige textuur met opbouwbare dekking. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.

marble-licious liquid lip balm

MARBLE-LICIOUS LIQUID LIP BALM – €4,99

De Catrice Marble-licious Liquid Lip Balm is de perfecte combinatie van kleur en verzorging! Het zorgt voor een glossy finish, verzacht daarnaast ook nog de huid en bedekt de lippen met een beschermend laagje. Verkrijgbaar in 5 kleuren waarvan 3 met glitterdeeltjes.

catrice lip oil

GLOSSIN’ GLOW TINTED LIP OIL – €4,49

Dan gaat Catrice ook nog mee met een andere trend, namelijk Lip Oil. Deze Lip Oil zorgt voor een hoge glossy finish van een lipgloss en heeft de intensieve verzorgende eigenschappen van een lipbalm. Verkrijgbaar in 5 kleuren. De textuur reageert op de pH-waarde van de lippen – voor een unieke, zachtroze finish. De formule bevat kersen- en granaatappelolie een geeft een ultieme verzorgingsboost.

nieuwe catrice make-up

SOFT GLAM FILTER POWDER – €5,49

Deze poeder zorgt voor een “soft glam filter” effect en geeft een natuurlijke glow en zacht-focus finish. De Catrice Soft Glam Filter Powder zorgt voor een gezonde look en belooft geschikt te zijn voor alle huidskleuren.

catrice Charlotte tilbury dupe

SOFT GLAM FILTER FLUID – €7,99

Ook zo’n soort product zie je steeds vaker voorbij komen. Bijvoorbeeld bij Charlotte Tilbury of Elf. De Catrice Soft Glam Filter Fluid creëert een filtereffect in het echte leven. Dit product bevat een lichte dekking en verheldert voor een stralende huid. De fluid kan je op zichzelf gebruiken, als een primer onder of over make-up of om specifieke highlights mee te zetten. Daarnaast verzorgt en hydrateert de formule de huid met vitamine E en squalaan.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

COLOUR & FIX BROW GEL MASCARA – €3,99

De Catrice Colour & Fix Brow Gel Mascara brengt de perfecte hoeveelheid textuur op de wenkbrauwen aan dankzij het speciale siliconen borsteltje. Het borsteltje bedekt elke individuele haar met kleur in drie verschillende tinten: Blonde, Medium Brown en Dark Brown.

CLEAR & FIX TRANSPARENT BROW GEL MASCARA – €3,99

Het geïntegreerde siliconen borsteltje omvat elk klein haartje met de transparante geltextuur en brengt ze in vorm. De formule droogt snel en zorgt ervoor dat het lang blijft zitten.

bruine mascara

PURE VOLUME MAGIC BROWN MASCARA – €3,99

De Catrice Pure Volume Magic Brown Mascara  zorgt voor een natuurlijke look. Deze mascara zorgt voor lange wimpers met intens volume. Daarnaast bevat de formule castorolie.

PURE FALSE LASH BEYOND BLACK MASCARA – €4,49

De Catrice Pure False Lash Beyond Black Mascara bedekt elke wimper dankzij het gebogen vezelborsteltje om een direct false lash effect te creëren. Voor een extra boost is de diepzwarte formule verrijkt met verlengende vezels en vegan collageen.

CALLIGRAPH PRO PRECISE 20H MATTE LINER – €3,69

De Catrice Calligraph Pro Precise 20H Matte Liner is ook nieuwe. Dit is een eyeliner met een zachte puntje voor een mooie eyeliner. Heeft een matte, diepzwarte finish en blijft tot 20 uur zitten. De in wateroplosbare textuur is daarnaast achteraf makkelijk te verwijderen.

nieuwe collectie herfst winter

MAGIC PERFECTORS BROW SHAPER – €3,69

Met dit product breng je je wenkbrauwen goed in vorm. Het resultaat is een gladde huid zonder irritatie. Dankzij het praktische design inclusief een beschermend hoesje past de beautytool perfect in elke tas!

nieuwe make-up trends najaar

HIGHLIGHTING HERO DUO PENCIL – €3,99

Dit potlood kan je gebruiken als highlighter voor oogschaduw of als gerichter highlighter. Bevat een matte en glinsterende punten. Het potlood heeft een romige textuur, is makkelijk aan te brengen en te blenden. Verkrijgbaar in goud, rosé en zilver.

catrice contour stick

CONTOUR & GLOW STICK – €5,49

Een praktische, dubbelzijdige stick voor het contouren. Verkrijgbaar in verschillende tinten en combineert matte, donkerdere contouring tinten en glinsterende highlighters.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

GLOWLIGHTS HIGHLIGHTER – €4,99

Ook deze highlighters zien er echt prachtig uit! Met een hooggepigmenteerde textuur creëer je een subtiele glow in een warme, champagnekleur. Het design zelf is ook een blikvanger en heeft een 3D-patroon.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

MAGIC PERFECTORS COSMETIC TAPE – €3,99

Met dit product kan je heel makkelijk de perfecte eyeliner zetten. De zelfklevende tape is makkelijk te verwijderen en laat geen sporen achter op de huid.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

BROW FIX SOAP STICK – €4,49

De Catrice Brow Fix Soap Stick is een makkelijke manier om zichtbaar je wenkbrauwen te liften en fixeren. Het siliconen borsteltje vormt de haartjes en de wasachtige textuur laat een transparante finish achter.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

HYDRO HYALURONIC FACE MIST – €4,99

De Catrice Hydro Hyaluronic Face Mist geeft een hydratatieboost voor onderweg. Spray simpelweg op het gezicht voor of na het aanbrengen van make-up. De formule met ingrediënten van 95% natuurlijke oorsprong is verrijkt met hyaluronzuur en panthenol om 12 uur hydratatie te bieden! De transparante, ultralichte textuur is daarnaast geschikt voor de gevoelige huid en geeft een ideale verfrissing gedurende de dag.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

LIP LOVIN’ CARING LIP SERUM – €4,99

De formule is verrijkt met verzorgende oliën en vitamine E, terwijl de vloeibare, transparante textuur een glossy finish creëert. De applicator maakt het makkelijk om aan te brengen wanneer je maar wilt!

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

LIP LOVIN’ SMOOTHING LIP SCRUB – €3,99

Deze lipscrub laat de lippen zacht en verzorgd achter – en bereidt ze perfect voor op lipstick. Abrikozenolie, sheaboter, verzorgende was en suikerkorrels zijn de ultieme verzorgingskracht en komen in een praktisch stickformaat – voor lipverzorging onderweg.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

PORE INSTANT MATTE STIC – €6,49

De Catrice Pore Instant Matte Stick is een ware all-rounder en matteert de huid, vermindert talg na slechts zeven dagen regelmatig gebruik en verbergt poriën met een enkele applicatie! Een natuurlijke en gezond uitziende finish is het resultaat. De romige, transparante textuur zonder parfum kan zowel voor als na make-up worden aangebracht.

Catrice Assortiment Update herfst - winter 2023

THE VITAMIN C FRESH GLOW PRIMER – €4,99

De perfecte primer voor een frisse en gezonde look: de nieuwe Catrice The Vitamin C Fresh Glow Primer is een vitaminebom voor de huid met 2% vitamine C-derivaat, kiwi-extract en perzikolie! De glinsterende primer biedt hydratatie en revitaliseert de huid – voor een frisse en stralende teint. De perzikkleurige primer met een fruitige geur brengt zichtbaar de huidskleur in evenwicht.

Catrice Assortiment Update herfst – winter 2023

De Catrice Assortiment Update herfst – winter 2023 is verkrijgbaar vanaf eind augustus bij onder andere Kruidvat.

Naar welk product ben jij nieuwsgierig geworden van de Catrice Assortiment Update herfst – winter 2023?

– Lees meer: Vernieuwde Kruidvat make-up kwasten review