make-up favorieten
Het afgelopen jaar heb veel nieuwe beauty producten geprobeerd. Voor mijn blog en YouTube ontvang ik veel beauty producten en na het testen van al deze producten ben ik erover uit! Dit zijn mijn ultieme beauty favorieten van 2022, kijk je mee?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Mijn ultieme beauty favorieten van 2022 die ik je laat zien heb ik niet persé allemaal gekocht of gekregen in 2022. Sommige producten gebruik ik al meerdere jaren en sommige producten heb ik pas dit jaar ontdekt. Stuk voor stuk zijn het in ieder geval producten die ik in 2022 ontelbaar vaak heb gebruikt. Het zijn producten die ik niet graag zou willen vervangen. Wil je me extra steunen? Shop dan de producten via de affiliate link.

ultieme beauty favorieten Huda Beauty

Huda Beauty Paletten

Qua oogschaduw is Huda Beauty toch wel mijn favoriete merk. Bijna iedere ooglook van 2022 is gemaakt met één van de Huda paletten. Inmiddels is de collectie ook al enorm uitgebreid. De oogschaduws hebben een mooi pigment, blijven goed zitten en hebben weinig tot geen last van fall out. De kleuren combinaties vind ik erg mooi en passend bij elkaar. Wat ik daarnaast ook erg fijn vind is dat alle paletten dezelfde verpakking hebben. Hierdoor zijn ze heel mooi en makkelijk op te bergen. Shop de Huda Paletten hier.

Ultieme beauty favorieten van 2022

Ultieme beauty favorieten van 2022: beste Lipsticks

Qua lipstick had ik afgelopen jaar twee favorieten. Namelijk deze van Jason Wu en Essence. Voor een extra toelichting raad ik je aan om onderstaande video te bekijken. Shop hier de Jason Wu lipstick bij Douglas. Shop hier de essence lipstick bij Notino.

the body shop body yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Wat betreft verzorging voor het lichaam gebruik ik graag de producten van The Body Shop. De Body Yogurt zijn hiervoor mijn favoriet. Deze zijn namelijk wat vloeibaarder dan een body butter, maar wel meer verzorgend dan een body lotion. De Body Yogurts trekken snel in en een extra tip: zet ze in de koelkast in de zomer voor een extra verfrissend effect. Shop The Body Shop Body Yogurt hier.

Olaplex Zilvershampoo N4

Olaplex Zilvershampoo N4

Dit jaar ben ik meerdere keren naar de kapper geweest om mijn haar te verven naar een grijze tint. Om dit mooi te onderhouden heb ik deze shampoo van Olaplex gebruikt. Qua zilvershampoo’s heb ik heel veel geprobeerd, maar deze vind ik tot nu toe het beste. Hij maakt het haar niet extreem droog, je hebt maar een klein beetje nodig en mijn haar ziet er prachtig koel uit. Shop de zilvershampoo hier.

foreo ufo 2

FOREO UFO 2

Dit product van FOREO heb ik ook in 2022 ontdekt. Met UFO 2 geef je jouw gezicht de diepe verzorging dat het nodig heeft in slechts 90 seconden. Het apparaat heeft ook T-Sonic pulsaties voor een ontspannen effect, maar ook zodat de ingrediënten van het gezichtsmasker beter worden opgenomen door de huid. Kort uitgelegd in een paar zinnen, maar zeker een aanrader om je beter in te verdiepen! Shop het product hier.

pink fellas rubber base

Pink Gellac Rubber Base

Al jaren gebruik ik gelnagellak. Ik kan echt niet meer zonder! Pink Gellac is momenteel mijn meest favoriete merk op dit gebied. In 2022 heb ik de Rubber Base ontdekt en dit product vind ik echt prachtig. De Rubber Base op zichzelf is al heel erg fijn. Dit is namelijk een basecoat die een beetje flexibel is. Ideaal voor zwakke nagels. Deze variant bevat ook nog eens een kleurtje. Daardoor ben je veel sneller klaar met je manicure. Shop de Rubber Base hier.

Ultieme beauty favorieten van 2022

Ultieme beauty favorieten van 2022: BioSilk Heat Protection en Serum

Om mijn haar goed te beschermen en verzorgen gebruik ik graag deze producten van Biosilk. Ze werken erg goed en ruiken heerlijk! Shop hier de producten van BioSilk.

Charlotte tilbury contour palette

Charlotte Tilbury Contour Duo

Wat betreft het contouren van mijn gezicht kan ik absoluut niet zonder Charlotte Tilbury Contour Duo. Dit palette is echt prachtig! Wat ik vooral heel fijn vind, is dat het palette verkrijgbaar is in een lichte kleur. Ook zijn de kleuren niet te sterk gepigmenteerd. Dit werkt juist heel fijn omdat je het hiermee heel natuurlijk kan aanbrengen. Ook het blenden gaat heel gemakkelijk. Shop het Contour Palette van Charlotte Tilbury hier.

Ultieme beauty favorieten van 2022

The Body Shop Shampoo & Conditioner

Mijn favoriete Shampoo & Conditioner van afgelopen jaar zijn deze van The Body shop. Erg fijne producten. Voor een volledige toelichting raad ik je aan om onderstaande video nog te kijken. Shop hier de Shampoo & Conditioner.

Bondi sands aero zelfbruiner

Bondi Sands Aero Zelfbruiner

Afgelopen jaar heb ik ook veel gebruik gemaakt van zelfbruiner. Deze van Bondi Sands is al jaren mijn ultieme favoriet. Het maakt mijn huid mooi bruin en het werkt erg snel. Na een uur kan ik de zelfbruiner afspoelen en dat vind ik heel erg fijn. Shop hier de zelfbruinen bij Douglas.

Ultieme beauty favorieten van 2022

YSL Le Libre Eau de Parfum

Mijn favoriete parfum is absoluut deze van Yves Saint Laurent. Als ik dit parfum op had, dan kreeg ik eigenlijk altijd wel vragen welk parfum ik op had. Ook was dit het parfum waar ik de meeste complimenten over kreeg en die ik zelf ook het lekkerst vond! Shop hier het parfum bij Douglas.

Ultieme beauty favorieten van 2022

Foundation en Concealer

Mijn favoriet foundation van 2022 is absoluut die van Catrice. Voornamelijk de nieuwe versie met Niacinamide erin verwerkt. Shop de Catrice foundation hier.

Ultieme beauty favorieten van 2022

Ultieme beauty favorieten van 2022: beste Mascara’s van 2022

Qua mascara heb ik twee favorieten uitgekozen. Deze mascara van essence en Kruidvat zijn beiden prachtig! De Kruidvat mascara zorgt voor mooi volume is waterbestendig en makkelijk te verwijderen. De essence mascara geeft een geweldig volume en separeert de wimpers goed. Deze mascara is ook nog verkrijgbaar in een waterproof variant. Shop de essence mascara hier.


Bekijk ook bovenstaande video op YouTube.

ultieme beauty favorieten

Ultieme beauty favorieten van 2022

Dit waren dan alweer al mijn beauty favorieten van 2022. Welk product was jouw favoriet van het afgelopen jaar?

— Lees ook: Meroda Gilded Lashes Mascara Review

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.