komt sephora naar nederland
Komt Sephora naar Nederland in 2023? Op TikTok gaan video’s viral dat Sephora weer terug naar Nederland komt. Er staan meerdere video’s over online inclusief veel details, maar is het echt nieuws of is het nep?

sephora nederland

Komt Sephora naar Nederland in 2023?

Nee, de video’s die je op TikTok ziet zijn niet echt. Sephora heeft dit ook bevestigd. Hierin sluit Sephora wel af met ‘We’re working on it!’, dus dat is wel fantastisch nieuws! Als het echt waar was geweest hadden ze waarschijnlijk het nieuws opgebouwd en niet direct in de eerste video ook de datum en locatie bekend gemaakt. De eerste video zou dan bijvoorbeeld alleen het onderwerp hebben: Sephora komt terug. Daarnaast vind ik de locatie bijzonder gekozen als eerste locatie. Als het slecht ging met Sephora in 2012 in Nederland, dan zou het logischer klinken om naar Amsterdam te komen voor de meeste bezoekersaantallen.

Daarnaast heeft ook Westfield Mall of the Netherlands en Sephora.com hierover niks bekend gemaakt. Dat is opzich best vreemd. Ook als je naar Sephora.nl gaat, dan kom je uit op de Franse website. Als Sephora echt naar Nederland zou komen, zou de webshop hoogstwaarschijnlijk ook online gaan. Het zou logisch zijn dat je er nu nog niet zou kunnen bestellen, maar dat daar al wel informatie over online zou staan.

Wat zijn de geruchten?

Volgens de geruchten zou Sephora 23 december 2023 naar Nederland komen in Westfield Mall of the Netherlands.

Wanneer komt Sephora naar Nederland?

Jammer genoeg is Sephora in 2012 uit Nederland vertrokken omdat het niet goed liep. Je kan tegenwoordig nog naar de dichtsbijzijnde Sephora rijden in bijvoorbeeld Oberhausen, Parijs of Düsseldorf. Ook kan je Sephora online bestellen via de franse webshop.

Helaas moet ik je dus teleurstellen. Voorlopig kunnen we nog geen Sephora shoppen in Nederland. Gelukkig zijn veel merken wel verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Ici Paris XL, maar het zou natuurlijk wel fantastisch zijn als Sephora wel ooit naar Nederland komt.

Was je helemaal enthousiast? Bekijk dan mijn video hieronder met een leuke Sephora Shop with me.