Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review
De beauty trend gericht op een natuurlijk glow is vast niet aan je voorbij gegaan. Deze fixing poeder van Bobbi Brown kan zorgen voor die prachtige natuurlijke glow, ook in combinatie met een hoog dekkende foundation! Vandaag is het tijd voor de Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review
Allereerst even complimenten voor de verpakking! De verpakking vind ik er echt prachtig uitzien. Een glanzend nude-kleurig doosje die prachtig is afgewerkt en aan de binnenkant ook nog een spiegel heeft. Als je hem openmaakt zie je ook de poeder zelf die er prachtig uitziet. Bobbi Brown is te koop bij verschillende verkooppunten, onder andere bij Lyko.

Nederlandse Beautyblog Review

Waar is de Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder voor?

Deze poeder van Bobbi Brown is een Nude Finish Illuminating Powder. Het is een poeder die ervoor zorgt dat de huid een mooie glans krijgt. Je kan de poeder gebruiken om heel je gezicht mee te poederen, maar het kan eventueel ook als highlighter gebruikt worden. De poeder is samengesteld met een mix van Moerbei, Druiven en Scutellaria-extracten. De poeder is verkrijgbaar in vijf kleuren waarvan ik in deze review de kleur Bare laat zien.

Nederlandse Beautyblog Lyko
Hier zie je de poeder nog eens goed. Verdeeld in zes vakjes met verschillende kleuren en finishes die samen zorgen voor één kleur. Drie van de zes kleuren bevatten een shimmer en de andere drie zijn mat.

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review

Het product in werking

Hier zie je het verschil met de Bobbi Brown poeder. Links draag ik enkel foundation en concealer en rechts heb ik nog de poeder van Bobbi Brown aangebracht over het hele gezicht. Op de foto is eigenlijk heel weinig verschil te zien. Ik heb bewust gebruik gemaakt van een hoog dekkende matte foundation. Bij de rechterfoto zie je dat mijn foundation een stuk minder vlak lijkt. Het is een poeder die juist niet poederig en cakey op het gezicht overkomt, maar juist zorgt voor een mooie overall natuurlijk glow.

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review
Hier zie je nog een close-up foto met flits. Als je goed kijkt, zie je in het midden een aantal subtiele glittertjes. Deze foto is van ontzettend dichtbij en met het blote oog is het bijna niet te zien, maar dit zorgt wel voor die mooie glow.

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review
Als highlighter zou ik de poeder te subtiel vinden. Deze poeder vind ik vooral heel mooi in combinatie met een dekkende foundation. Ook vind ik het heel mooi om dit te gebruiken bij een laag/medium dekkende foundation op mijn neusbrug, voorhoofd en kin. Dit zijn delen van het gezicht die heel mooi zijn met highlighter, maar wat met een normale highlighter vaak te heftig is. Al met al ben ik onwijs tevreden over dit product!

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review
De Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder is perfect voor mensen die houden van een dekkende foundation, maar toch een mooie glow willen. De Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 51,90 bij Lyko. Good to know: dit product is bekroond met “2017 Best of Beauty Award” in Glamour Magazine (april 2017).

— Lees ook: Labello Caring Lip Oil Review