tarte bestellen in nederland
Tarte is een prachtig merk dat in Nederland nog niet zo heel populair is als dat het in Amerika is. Waarschijnlijk heeft dit ook te maken met de verkrijgbaarheid. Tarte is namelijk nog niet heel makkelijk verkrijgbaar, maar in dit artikel vertel ik je hoe je Tarte naar Nederland kan halen. Met deze opties kan je Tarte bestellen in Nederland.

In totaal zijn er drie verschillende webshops die de optie geven om Tarte naar Nederland te kunnen halen. Bij deze drie webshops kan je Tarte bestellen in Nederland. (Volledige artikel is bijgewerkt en gecheckt op 4 mei 2021)

Volg je mij al op Instagram? En YouTube?

tarte bestellen in nederland

Tarte Webshop

Laten we beginnen bij de webshop van tarte zelf. Tarte verzendt, sinds een nog niet zo’n lange tijd, ook naar Nederland. Als je bestelt boven de € 60,- dan zijn de verzendkosten gratis. De verzending duurt 8-10 werkdagen. Tarte heeft de verzendopties gewijzigd sinds kort. Tarte geeft aan dat er drie verzendopties zijn: Standaard (belasting door tarte betaald), Express (versnelde levering en belasting door tarte betaald) en Standaard (belasting niet door tarte betaald). Op dit moment kan je niet kiezen voor een verzendoptie, het kan zijn dat dit met de huidige pandemie-maatregelen te maken heeft. Het is onduidelijk of de belasting nog betaald moet worden. In het slechtste geval moet je nog belasting betalen bij de deur. Check even de FAQ pagina van Tarte voor meer informatie.

Je kan bij Tarte betalen met Paypal, iDeal en CreditCard. Ook heeft Tarte met regelmaat kortingsacties waardoor je veel geld kan besparen. Meld je daarvoor eens aan voor de nieuwsbrief van tarte.

tarte bestellen in nederland

QVC UK

De volgende optie is de website van QVC. QVC heeft een webshop in Engeland die Tarte verkoopt. Ze hebben daar ruim 100 producten, maar zijn niet heel erg up-to-date met nieuwe collecties/producten. Sinds de Brexit is dit helaas wel een duurdere optie geworden. Je moet namelijk vanaf een bedrag van €22,- belasting gaan betalen. Deze belasting betaal je niet bij het afrekenen, maar hiervan krijg je een brief in huis van de koerier. Je kan bij QVC UK alleen betalen met CreditCard.

tarte bestellen in nederland

Sephora.FR

Sephora.com was eerder de perfecte optie om tarte te bestellen in Nederland. Helaas is dit tegenwoordig niet meer mogelijk. Via Sephora.fr daarin tegen is het nog steeds mogelijk om Tarte te bestellen. Dit is de Franse website van Sephora. Helaas staan dan ook alle teksten in het Frans. Even een kleine note voordat je net zoals ik heel lang gaat zoeken; Nederland is in het Frans Pays-Bas. Omdat dit een Franse webshop is, heb je geen extra douanekosten aan de deur. Lees ook de volledige uitleg over hoe je kan bestellen bij Sephora.fr.

Met deze opties kan je dus Tarte bestellen in Nederland. Hopelijk komt Tarte ooit naar een Nederlandse winkel of webshop, dat zou het stukken makkelijker en goedkoper maken. Volg je mij trouwens als op Instagram en YouTube? Ook daar deel ik handige tips.