meroda gilded lashes mascara review
Zoals je misschien wel weet, ben ik onwijs fan van de producten van Meroda Cosmetics. Na veel vraag van klanten heeft Meroda besloten om een nieuwe mascara uit te brengen. In deze blogpost is het tijd voor de Meroda Gilded Lashes Mascara review. Een mascara die belooft je wimpers gezonder, langer en dikker te maken. Lees vandaag mijn eerlijke review over de mascara.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

meroda gilded lashes mascara review
Persoonlijk hou ik niet van een mascara die klontert op mijn wimpers of gedurende de dag afgeeft op mijn huid. De formule van deze mascara belooft juist niet te gaan klonteren of smudgen. Dat klinkt al veelbelovend!

meroda gilded lashes mascara review
Daarnaast bevat de mascara ook bijenwas, wat de wimpers vorm geeft zonder een klonter effect of dat het gaat smudgen. Het bevat vitamines en antioxidanten om de wimpers te beschermen en een optimaal vochtgehalte te behouden.

meroda gilded lashes mascara review
meroda gilded lashes mascara review

Het borsteltje

Hierboven zie je duidelijk het borsteltje van de mascara. Het is een bijzonder borsteltje wat ik zelf nog niet eerder heb gezien. Het is als het ware een plat borsteltje. Als je hem van de ene kant bekijkt is het een vrij breed borsteltje met veel kleine haartjes en als je hem dan een kwart slag draait, dan is het borsteltje heel dun met enkele haartjes.

volume mascara review

De verpakking

Het borsteltje vind ik persoonlijk heel uniek, de verpakking zelf iets minder. De mascara wordt geleverd in een luxe doosje en de mascara zelf heeft een champagne kleurige verpakking met het logo van Meroda erop.

meroda gilded lashes mascara review

Meroda Gilded Lashes Mascara Effect

Hierboven zie je duidelijk het effect van de Meroda Gilded Lashes Mascara met de before en after foto’s. De mascara separeert de wimpers mooi en je kan een goed volume effect creëren. Door met het borsteltje te draaien en te wisselen van kant tijdens het aanbrengen, kan je zorgen voor juist meer volume of meer separatie en dat vind ik erg fijn.

volume mascara review

Meroda Gilded Lashes Mascara Review Conclusie

Ik ben zelf erg enthousiast over deze mascara van Meroda. De mascara separeert mijn wimpers mooi en geeft een prachtig volume effect. Daarnaast heb ik geen last van wimpers die gaan klonteren of dat de mascara gedurende de dag afgeeft op mijn huid. Al met al ontzettend tevreden over deze mascara!

De mascara is verkrijgbaar voor €19,95 via de webshop van Meroda. Met de code DANIELLE20 krijg je extra korting op je bestelling.

Het product uit deze review heb ik gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

— Lees ook: Meroda Universal Foundation en Concealer Review