beste wenkbrauw producten
Je wenkbrauwen maken echt het verschil. Het doen van je wenkbrauwen geeft een hele andere blik. Je kan je wenkbrauwen heel strak bijwerken, heel donker, wild of juist natuurlijk. Wat je ook doet, het maakt verschil. Ik deel vandaag de 5 beste wenkbrauw producten en vertel je ook gelijk waarom en wat voor resultaat het geeft.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Beste wenkbrauwproducten

Gelijk wil ik even benadrukken dat er eigenlijk twee merken zijn die bekend staan om hun wenkbrauwproducten. Dat zijn Anastasia Beverly Hills en Benefit. Als je een wenkbrauwproduct koopt van één van deze merken, dan zit je sowieso goed! Toch zijn er nog een boel andere merken met fijne producten.

beste wenkbrauw producten

1. Anastasia Dipbrow Pomade – €24,95

Dit is mijn persoonlijke favoriet. Inmiddels heb ik al 3 verpakkingen hiervan opgemaakt en dat klinkt weinig, maar met zo’n verpakking doe je ongeveer 1,5 tot 2 jaar als je het vrijwel dagelijks gebruikt. Met dit product kan je heel natuurlijk werken, maar ook heel strak. Het is een soort gekleurde gel die je aanbrengt met een wenkbrauwkwastje. Het product is sterk gepigmenteerd. Hierdoor kan het direct heel strak worden, maar het voordeel is, is dat dit product makkelijk te blenden is. De randjes kan je daardoor mooi vervagen. Het product blijft perfect zitten. Verkrijgbaar in 11 kleuren.

beste wenkbrauw producten

2. Benefit Brow Collection Precisely, My Brow Pencil – €30,-

Benefit is ook ontzettend bekend met hun wenkbrauwproducten. In veel verschillende winkels hebben ze zelfs een wenkbrauw bar waarbij je je wenkbrauwen in model kan laten brengen. Met dit product kan je hele mooie precieze lijntjes zetten. Het geeft een prachtig resultaat en aan de achterkant vind je nog een handige spoolie.

beste wenkbrauw producten

3. NYX Micro Brow Pencil – €10,95

Met dit potloodje van NYX kan je heel mooi natuurlijk en heel precies werken. Het potloodje is ontzettend dun waardoor het net lijkt alsof het echte haartjes zijn. Het potlood is goed gepigmenteerd en je creëert een prachtig resultaat. Het nadeel is wel, dat deze een stuk sneller opgaat. Verkrijgbaar in 8 kleuren.

catrice wenkbrauwpotlood

4. Catrice Slim’Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof – €2,95

Dit potloodje vind ik persoonlijk veel lijken op die van NYX hierboven. Ook hiermee kan je heel erg natuurlijk en precies werken. De zachte formule is waterproof en blijft daardoor lang zitten. Aan de achterkant vind je nog een handig spoolie om mee te blenden.

Nyx tame frame

5. NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade – €8,95

Deze lijkt erg op de Dipbrow Pomade van Anastasia. Het werkt vrijwel hetzelfde, maar deze is iets natuurlijker. Nét iets minder gepigmenteerd, minder intens en minder hard. Alsnog kan je hiermee hele strakke, maar ook hele natuurlijke wenkbrauwen maken. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Beste wenkbrauw producten: gebruik een wenkbrauwgel!

Voor alle bovenstaande producten zou ik sowieso aanraden om deze ook met een wenkbrauwgel te gebruiken. Hierdoor blijft het nóg beter zitten.

— Lees ook: 9 nieuwe wenkbrauw producten van Benefit