Fenty Beauty kopen in Nederland
Fenty Beauty is helaas niet zo makkelijk te koop in Nederland. Het ligt niet zoals veel merken gewoon in het schap bij de Douglas, we moeten er wel iets meer moeite voor doen. Toch is Fenty Beauty een prachtig merk en je hebt niet voor niets op dit artikel geklikt. Ik ga je in deze blogpost meer vertellen over Fenty Beauty kopen in Nederland.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Wat is Fenty Beauty?

Fenty Beauty is in 2017 gelanceerd en het is het merk van de welbekende Rihanna. Toen het merk gelanceerd werd was het heel bijzonder dat ze maar liefst 40 kleuren foundation hadden. Dit had bijna geen enkel merk in hun assortiment. Buiten dat, is de kwaliteit van de producten ook nog eens ontzettend goed en komt ze regelmatig met nieuwe innovatieve lanceringen.

Fenty Beauty in Nederland

Fenty Beauty is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Ook geen Fenty Beauty bij Bijenkorf, geen Fenty Beauty bij Douglas en geen Fenty Beauty bij Ici Paris XL jammer genoeg. Hopelijk komt dit nog in de toekomst, maar dit betekent niet dat we geen Fenty Beauty in Nederland kunnen kopen!

fenty beauty bijenkorf

Fenty Beauty bestellen bij Sephora.fr

De eerste optie om Fenty Beauty te bestellen is via de Franse website van Sephora. Als je geen ster bent in Frans, kan dit nog even een gedoe zijn. In een blogpost op mijn blog leg ik uit hoe je bij Sephora.fr kan bestellen. Wat je ook kan doen is de website openen via Google Chrome en deze automatisch laten vertalen naar Engels via Google Translate. Je moet wel rekening houden dat je via de Franse Sephora € 14,- verzendkosten betaald om het naar Nederland te laten versturen. Je hebt geen last van invoerkosten omdat het binnen Europa is.

Sephora net over de grens

Wist je dat er veel Sephora’s net over de grens zitten? Denk bijvoorbeeld aan de Sephora in Oberhausen of Düsseldorf. Kijk via Google of de website van Sephora voor de dichtstbijzijnde Sephora. Veel Sephora’s zitten net over de grens en als je dichtbij de grens woont, kan je al binnen een uur bij de Sephora zijn. Leuk voor een dagje uit!

fenty beauty kopen nederland

Oppassen met deze websites!

Er is ook veel namaak in de omloop, jammer genoeg. Pas op met websites als Bol.com, Amazon of Marktplaats. Hier kunnen namelijk ook particulieren of andere bedrijven verkopen en dit is geen geautoriseerde verkoper van Fenty Beauty. Bestel via deze websites niet je producten van Fenty Beauty.

Helaas is jammer genoeg Sephora.fr dus de enige optie om Fenty Beauty te kopen in Nederland. Hopelijk kunnen we in de toekomst ook Fenty Beauty in Nederland makkelijk bestellen of kopen via Nederlandse make-up webshops. Hiervan zal ik je zeker op de hoogte houden op mijn blog en op mijn YouTube kanaal.

Benieuwd waar andere make-up merken allemaal verkrijgbaar zijn. Check dan zeker even dit artikel.

Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog