beauty adventskalenders 2023
Bekijk in deze blog het overzicht van alle beauty adventskalenders van 2023. Dit zijn de beste beauty adventskalenders van 2023. Met een adventskalender tel je af tot aan Kerstmis. Een kalender bevat vaak 24 of 25 vakjes. Op 1 december maak je het eerste vakje open en bij het laatste vakje is Kerstmis aangebroken. Ieder vakje bevat weer een nieuw beautyproduct.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Beauty adventskalender

Met een beauty adventskalender heb je de kans om nieuwe producten en merken uit te proberen. Elke dag mag je een nieuw cadeautje openen; een mooie oogschaduw, parfum, mascara – het kan echt van alles zijn. Je kan het als verrassing houden voor jezelf of van de voren ontdekken wat erin zit. Daarnaast zijn deze adventskalenders verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw budget past. Beauty adventskalenders zijn ook een goed idee om cadeau te doen.

Beauty Adventskalender 2023 kopen

Hieronder lees je per adventskalender waar die te koop is. Sla deze blog op, want nieuwe lanceringen worden hieraan toegevoegd. Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal. Want daar komt van september tot december iedere week een nieuwe adventskalender unboxing.

lookfantastic adventskalender 2023

LookFantastic Adventskalender 2023 – €99,-

LookFantastic is beauty webshop uit Engeland. Ze verkopen veel verschillende merken, waaronder Real Techniques, Nars, MAC en meer. De adventskalender zit dan ook altijd gevuld met veel verschillende merken en producten. De Engelse versie van de adventskalender is aangekondigd, maar de Nederlandse nog niet. De kalender zelf zal hetzelfde zijn, maar prijzen kunnen wel anders zijn. De LookFantastic Adventskalender 2023 heeft een waarde van meer dan €565,-. De kalender bevat 27 producten waarvan 12 fullsize. Bestel de adventskalender hier.

Release datum: n.n.b.
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: n.n.b.

Koop hier de adventskalenderCharlotte Tilbury adventskalender 2023

Charlotte Tilbury Adventskalender – €200,-

De Charlotte Tilbury Adventskalender 2023 is een adventskalender met 12 producten. Hij heet officieel de Charlotte Tilbury Lucky Chest of Beauty Secrets. De kalender kost €200,- en de inhoud wisselt van mini producten tot fullsize producten. De adventskalender is vanaf 12 september 2023 verkrijgbaar.

Release datum: n.n.b.
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: €200,-

Koop hier de adventskalender


cult beauty adventskalender 2023

Cult Beauty Adventskalender – €?

De Cult Beauty Adventskalender heeft een waarde van €1100,-, bevat 39 producten waarvan 20 fullsize producten. De kalender bevat producten van veel verschillende merken. Je kan je nu alvast aanmelden voor de wachtlijst. De kalender zal vanaf september/oktober verkrijgbaar zijn. Bestel de kalender bij Cult Beauty.

Release datum: n.n.b.
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: n.n.b.

Koop hier de adventskalender


essence adventskalender 2023

Essence Adventskalender 2023 – €29,99

De essence adventskalender 2023 komt er weer aan! De kalender kost €29,99 en bevat 24 producten van essence. De producten hebben meestal een verpakking met kerstthema en veel producten zijn exclusief gemaakt voor de adventskalender.

Release datum: n.n.b
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: €29,99

Koop hier de adventskalendermaybelline adventskalender 2023

Maybelline Adventskalender 2023 – €54,99

Maybelline Adventskalender 2023 bevat dit jaar 24 producten. Van mascara, primer en lippenstift tot nagellak – alles voor je make-up look zit verstopt achter 24 kleine deurtjes. Maybelline heeft dit jaar meerdere soorten kalenders. Deze kalender, 2 mini kalenders en een Oud & Nieuw adventskalender. Daarnaast is de kalender gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en wordt er geen plastic gebruikt.

Release datum: n.n.b.
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: €54,99,-

Nog niet te koopcatrice adventskalender 2023

Catrice Adventskalender DIY 2023 – €39,99

Ook Catrice komt dit jaar weer met de Catrice Αdventskalender 2023. Catrice heeft niet een échte adventskalender, maar een DIY adventskalender. Dit houdt in dat je hem zelf nog in elkaar moet zetten. Je ontvangt een doos met producten, zakjes en stickertjes. Je kan zo alle producten in de zakjes stoppen en afsluiten met een stickertje. Hierdoor is de adventskalender wel een stuk goedkoper en krijg je allemaal fullsize producten i.p.v. veel mini’s.

Release datum: n.n.b.
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: €39,99

Nog niet verkrijgbaarHoe werkt een adventskalender?

Adventskalenders hebben meestal 24 of 25 vakjes, één voor elke dag tot aan Kerstmis. Vanaf 1 december kun je het eerste vakje openen en bij het laatste vakje is het eindelijk Kerstmis. Hoewel advent oorspronkelijk vooral werd gevierd door elke zondag een kaars aan te steken, zijn adventskalenders voor Kerst tegenwoordig steeds populairder geworden bij verschillende merken.

Welke soorten adventskalenders zijn er?

Adventskalenders heb je in verschillende thema’s. Er is voor ieder wat wils.

  1. Chocolade adventskalenders: Deze kalenders hebben achter elk vakje een klein chocolaatje.
  2. Beauty adventskalenders: Deze kalenders zijn gevuld met verschillende beauty producten. Je hebt kalender van 1 specifiek merk, maar ook kalender vol met wisselende merken. Hier krijg je producten zoals make-up, huidverzorgingsproducten en nagellak.
  3. Speelgoed adventskalenders: Speciaal ontworpen voor kinderen. Hebben vaak kleine speelgoedjes, puzzels of bouwstenen.
  4. Alcohol adventskalenders: Voor volwassenen zijn er adventskalenders met verschillende alcoholische dranken, zoals bier, wijn, whisky of likeuren.
— Lees ook: YouTube video’s van mei 2020