too faced Douglas
Goed nieuws! Van Douglas ontving ik een nieuwsbrief met het nieuws dat onder andere Too Faced en Becca nu ook in de winkel verkrijgbaar zijn. In dit artikel laat ik je alle details weten!

Het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is helemaal verbouwd en vandaag op donderdag 25 januari om 10:00 uur opent de volledig vernieuwde Douglas Store in deze locatie. De nieuwe merken die daar ook fysiek verkrijgbaar zullen zijn, zijn: Too Faced, Armani Cosmetics, BECCA en Zoeva. Hoe leuk is dat?!

Eerder vertelde ik al dat Too Faced en BECCA Cosmetics eindelijk online verkrijgbaar zijn bij Douglas. Als het goed is zijn de Too Faced producten ook verkrijgbaar in de Douglas in Den Haag, maar nu dus ook in Utrecht. Heb je nu al plannen om heen te gaan? In de nieuwsbrief stond namelijk ook nog iets anders leuks. Je ontvangt namelijk bij besteding vanaf € 50,- een Douglas Goodiebag op:

Donderdag 25 januari: 50 stuks om 10:00 en 14:00 uur
Vrijdag 26 januari: 50 stuks om 12:00
Zaterdag 27 januari: 50 stuks om 10:00 en 14:00 uur
Zondag 28 januari: 50 stuks om 12:00 uur

Buiten dat zijn er nog meer leuke cadeaus deze dagen.

Too Faced

Ontvang van 25 t/m 28 januari een Better Than Sex-miniatuur, Glitter Glue and Shadow Insurance of een Peach Roll Bag cadeau bij aankoop vanaf 2 Too Faced-producten.

Becca Cosmetics

Ontvang op donderdag 25 januari bij aankoop vanaf 2 BECCA-producten een BECCA Primer t.w.v. € 18,- cadeau!

Giorgio Armani Beauty

Ontvang bij aankoop vanaf 2 Giorgio Armani Beauty-producten een miniatuur van de Lip Maestro cadeau!

Zoeva

Ontvang op donderdag 25 januari bij aankoop vanaf 2 ZOEVA-producten een full size Eye Pencil cadeau.

Bobbi Brown

25 januari: mini-lipgloss en een Hydrating Cream-sample cadeau bij aankoop vanaf 2 Bobbi Brown-producten!

MAC

Bij aankoop vanaf 2 MAC-producten ontvangen de eerste 50 MAC-klanten op 25 januari een MAC Girls Palette en van 26 t/m 28 januari een Velvetease Lip Pencil of Retro Matte Liquid Lipcolour.

Benefit

Ontvang op 26 en 27 januari een gratis make-upadvies en bij aankoop vanaf 3 Benefit-producten een prachtige Benefit Goodiebag!

NYX

Ontvang op maandag 29 januari een gratis make-upadvies en bij aankoop vanaf 2 NYX Professional Makeup-producten een prachtige NYX Pouch!

Collistar

Ontvang op 26 januari bij besteding vanaf € 40,- aan Collistar-producten een mini Art Design Mascara en een Talasso Anti-Water Scrub cadeau!

Beautyscene x MAC

Ook zal Debbie Zwiers van beautyscene.nl aanwezig zijn tijdens de feestelijke opening. Als je benieuwd bent naar haar favorieten, breng dan om 10:00 uur een bezoek aan de store en krijg antwoord op al je beautyvragen!

Persoonlijk vind ik dit echt heel erg leuk nieuws en ik wil binnenkort zeker eens heen gaan. Ga jij nu ook naar de Douglas in Utrecht?

Informatie en afbeeldingen zijn afkomstig van de Douglas nieuwsbrief. De cadeaus bij de aankopen zijn alleen geldig op de aangegeven data, zolang de voorraad strekt. Alleen geldig in Douglas Store Utrecht Hoog Catharijne. Meer eventuele informatie is te vinden op de Douglas site.